Zbilansowana dieta bogata w składniki odżywcze i minerały, aktywność fizyczna, a także picie dużej ilości wody to klucze do długiego życia w dobrym zdrowiu.
Kiedy w powietrzu unosi się zapach rozpalonego grilla, to znak, że szykuje się prawdziwa uczta. Upieczone kawałki mięsa, szaszłyki lub zarumienione na ruszcie warzywa będą smakować jeszcze lepiej, gdy dodamy do nich naturalne przyprawy.
Lato w pełni, a co za tym idzie, sezon grillowy trwa w najlepsze. Nic nie smakuje lepiej niż soczyste steki, aromatyczne kiełbaski i warzywa z grilla, prawda? Jeśli jesteś fanem grillowania, mamy dla Ciebie coś specjalnego – nasz nowy e-book pełen porad, które zamienią Twoje grillowanie w prawdziwą ucztę! Razem z Marietą Marecką i Davidem Gaboriaudem przygotowaliśmy też dla Ciebie wyjątkowe przepisy – musisz je wypróbować razem z Twoimi bliskimi!
Bób to ulubione, letnie, sezonowe warzywo strączkowe wielu osób. Nic dziwnego - jest pyszny i zarazem bardzo zdrowy. A czy wiecie, jak przygotować bób, aby był naprawdę smaczny, a przy tym zachował swoje wartości odżywcze? Jak długo należy go gotować? Zdradzamy na stronie Dzień Dobry TVN.
17 czerwca, czyli dzisiaj, na platformie MAX ukaże się premierowy odcinek drugiego sezonu Rodu Smoka. Z tej okazji w kuchni Dzień Dobry TVN prezentujemy przepisy inspirowane serialem.