Sprawdź, jak przyrządzić shake waniliowy, spaghetti z pulpecikami i inne filmowe rarytasy.
Sprawdź, jak przyrządzić budyń włoski, galaretkę z napoju kokosowego oraz zapiekane ciasto jabłkowe.
Sprawdź jak je przygotować na stronie Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy na stronie Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź, co doda sił twojemu dziecku na wiele godzin jazdy na nartach czy sankach.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Lato to doskonały czas dla wszystkich miłośników świeżości, sezonowości, lekkości i łączenia smaków. Swoimi propozycjami spełniającymi wszystkie te warunki w kuchni Dzień Dobry TVN podzielił się Andrzej Polan. Jak zrobić letnie kurki, greckie guacamole, cukinię jak pizzę i kurczaka na lato? Sprawdź przepisy.
Poznaj niezwykłe przepisy.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Gdy trwa sezon na szparagi, w kuchni Dzień Dobry TVN staramy się maksymalnie nim nacieszyć. Można je przyrządzić na wiele różnych sposób, co tym razem udowodnił Andrzej Polan. Jak zrobić gofry z domowymi lodami szparagowymi i truskawkami, wiosenny makaron ze szparagami i wytrawnym koglem-moglem oraz chrupiące szparagi z sałatami z sosem z maślanki po ranczersku i grzankami sadzonymi. Sprawdź przepisy.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
"To wiele znaczyło, że ktoś tak znany będzie gotował ze mną".
Sprawdź przepisy Andrzeja Polana z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
W kuchni Dzień Dobry TVN trwa cykl "W marcu jak w garncu", w którym skupiamy się na smakach regionalnych. Tym razem w podróż kulinarną zabierze nas Andrzej Polan, który pochodzi z Olkusza i przybliży nam specjały kuchni małopolskiej i smaki swoich rodzinnych stron. Jak zrobić obwarzanki, bajgle, smalec z fasoli, twarożek, zupę karpielankę i gulasz z moskolami.
Mięsne roladki można robić zarówno z drobiu, jak i z wieprzowiny czy wołowiny. Jeśli przygotujemy ich więcej, nie musimy się martwić, że zostaną albo trzeba będzie je podgrzewać – doskonale smakują również na zimno na kanapkach.