Przepisy Grzegorza Zawieruchy

    Por jest nie tylko smaczny, ale zawiera również wiele wartościowych składników odżywczych. W kuchni Dzień Dobry TVN dania z jego wykorzystaniem przygotował Grzegorz Zawierucha. Sprawdź przepis na faszerowane liście pora.

    Lody są świetnym deserem nie tylko same w sobie, ale również w połączeniu z innymi pysznymi produktami. Bardzo ważne jest, aby były jak najlepszej jakości. Właśnie po takie sięgnął Grzegorz Zawierucha, przygotowując w kuchni Dzień Dobry TVN mini bezowe torciki z lodami i truskawkami, jagodowe bułeczki z kruszonką i lodami oraz tartę lodową z dodatkami. Sprawdź przepisy.

    W kuchni Dzień Dobry Wakacje tym razem propozycje na pyszne dania z wykorzystaniem gotowych produktów najwyższej jakości. Sprawdź przepisy Grzegorza Zawieruchy na wegetariańską miskę z wege burgerem, awokado i ryżem z soczewicą, wege burgera z guacamole i piklowaną cebulą lub w wersji z zasmażaną młodą kapustą kiszoną i aromatycznymi ziemniakami.

    W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha, zwycięzca 8. edycji MasterChefa przygotował szproty na różne sposoby. Sprawdź jego przepisy na smażone klopsiki ze szprotki z pomidorami, rillette ze szprotek, empanadas ze szprotek, szprotki z tykwą w sosie pomidorowym.

    W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przygotował cielęcinę ze szparagami w towarzystwie fenkuła i czosnku niedźwiedziego. To pyszne danie, które przyniesie powiew wiosny do Twojej kuchni. Sprawdź, jak je przygotować.

    W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przygotował swoje nowatorskie pomysły na świąteczną sałatkę. Królową jest oczywiście jarzynowa, ale co jeśli mamy ochotę na powiew świeżości i nowe smaki na stole? W takiej sytuacji warto wypróbować przepis na świąteczną sałatkę z kurczakiem naszego kucharza. Sprawdź, jak ją zrobić.