Sprawdź, jak zrobić zupę cytrynową z krewetkami, carpaccio z arbuza z fetą i miętą, ptysie z kruszonką lemon curd i kremem biała czekolada-rozmaryn, a także makaron papardelle w cytrusowym sosie ze szparagami i orzeszkami pini.
Jak przyrządzić chrupiącą rzodkiewkę z różnymi sosami, krem selerowy z sałatką na bazie łodygi, sałatkę z młodymi warzywami i kurczakiem, a także truskawki macerowane z syropem z kwiatów bzu i miętą?
Sprawdź, jak zrobić sałatkę z pomarańczy z fenkułem, burratę na zimno z ożywczym sosem pomarańczowym i kwiatami nasturcji, bulion cytrynowy z lanymi kluchami z parmezanem, proste kluchy z pieprzem marynowanym, skórką cytrynową i płatkami Pecorino Romano, a także grillowaną sałatę rzymską.
Zobacz, jak przyrządzić placki ziemniaczane z kaszanką, wątróbkę drobiową ze śliwkami, sałatkę z cykorią, stek z selera i makaron cytrynowy z ratatouille
Już dziś wieczorem kolejny, 4. odcinek programu "Masterchef Nastolatki". Tymczasem w kuchni Dzień Dobry TVN gościła jedna z uczestniczek show - Julia Krasnowska w towarzystwie Darii Ładochy. Duetowi udało się wyczarować niebanalne dania z kaszą w roli w głównej.
W kuchni Dzień Dobry TVN dziś rządzi zieleń. Sebastian Olma zaprezentował pyszne i proste przepisy z wykorzystaniem mrożonego szpinaku. Sprawdź, jak przygotować tartę, spaghetti czy faszerowanego kurczaka.
Sprawdź, jak przyrządzić klasyczną białą kiełbasę, tartę z białą kiełbasą, pasta alla Norcina, bites z białej kiełbasy, a także białą pinsę z ziemniakami i surową kiełbasą.
Jak zrobić placki ziemniaczane z sałatą i jajkiem, płaskie chlebki ze szpinakiem, groszkiem i fetą, zielone pęczotto z kurczakiem, a także pistacjowe tiramisu?
Jak zrobić knedle z mango, kolorowe gnocchi z wołowiną, sałatkę ziemniaczaną z jajkami, awokado i łososiem, a także pieczonego ziemniaka z gzikiem i sałatką z rzodkiewek na ciepło?
Jak zrobić ciętą tortillę z sosem z pomidorów, papryki i kiełbasy, kołacz z kapustą młodą i sosem z białą kiełbasą, a także hot-pyry z kiełbaską, z sosem?
Jak zrobić kreatywną Frittatę, ziołowego pieczonego bakłażana z migdałami, ziemniaczaną zapiekankę z brokułami i kalafiorem, a także rodzinne ciasto marchewkowe bez glutenu?
Sprawdź, jak zrobić śledzika z jabłkiem i puszystą śmietaną, tatara ze śledzia na tostach z piklami i majonezem wasabi, tartaletki ze szpinakiem, błękitnym serem i wędzonym łososiem, racuszki z prażonymi jabłkami i cukrem cynamonowym, a także pierś z kurczaka na zimno z salsą na bazie ananasa i chili.