Stragany uginają się już od dojrzałych warzyw. Kupujemy cukinię, a w domach pachnie leczo. Wspólnie z Szymonem Czerwińskim w kuchni Dzień Dobry TVN przygotujemy więc takie jednogarnkowe propozycje. Dodatkowo sprawdzimy, czy hit internetu – jednogarnkowy makaron Marthy Stewart to naprawdę hit, a może jednak kit.
Marzysz o tym, żeby przenieść się do starożytnej Grecji? Chociaż nie wynaleźliśmy jeszcze maszyny pozwalającej na podróże w czasie, to z tym przepisem masz okazję zakosztować smaków, jakich próbowali Grecy z II wieku naszej ery. Poznaj ten niezwykły przepis na te naleśniki.
Jak zrobić carpaccio z borowików, z sosem cytrynowo-miodowym, bruschettę z borowikami, morelami i miodem, Borowiki à la Ceviche, a także grillowane borowiki z focaccią?
Na plaży w Dźwirzynie powstała kulinarna sensacja – "cross dog" łączy tradycyjne polskie składniki z estetyką i smakiem rodem z Azji. Reporter Dzień Dobry TVN sprawdził, na czym polega fenomen nowego przysmaku. Sprawdź, czy sam byś się skusił.