W kuchni Dzień Dobry TVN trwa cykl "W marcu jak w garncu", w którym wspólnie poznajemy tradycyjne i regionalne smaki, czasami w nieco odmienionym wydaniu. Piotr Kucharski przygotował dania kuchni wielkopolskiej. Jak zrobić plyndze z duszonym szpinakiem, pyzy z sosem szpinakowym, polewkę z ziemniakami i szpinakiem i szneki z glancem? Sprawdź przepisy.
W kuchni Dzień Dobry TVN trwa cykl "W marcu jak w garncu", w którym wspólnie poznajemy tradycyjne i regionalne smaki, niekiedy w nieco innym wydaniu. Daria Ładocha przygotowała dania kuchni śląskiej z nowoczesną nutą. Jak zrobić kluski śląskie, ciapkapustę, sos z boczniaków, zrazy zawijane i apfelmus z żurawiną i lodami?
W kuchni Dzień Dobry TVN trwa cykl "W marcu jak w garncu", w którym skupiamy się na smakach regionalnych. Tym razem w podróż kulinarną zabierze nas Andrzej Polan, który pochodzi z Olkusza i przybliży nam specjały kuchni małopolskiej i smaki swoich rodzinnych stron. Jak zrobić obwarzanki, bajgle, smalec z fasoli, twarożek, zupę karpielankę i gulasz z moskolami.
W kuchni Dzień Dobry TVN trwa cykl "W marcu jak w garncu", do którego zaprosiliśmy naszych prowadzących, a także widzów. Co pysznego przygotuje Gosia Ohme? Sprawdź przepisy na zarzucajkę, tartę na dwa sposoby i sernik z przepiśnika babci.
Dziś w naszej kuchni wyjątkowy gość. Swoje popisowe dania przygotuje sama Ewa Drzyzga. Jesteście ciekawi, jakie smaki królują w jej domu? W ramach akcji "W marcu jak w garncu" nasi prowadzący podzielą się na ekranie wyjątkowymi recepturami. To jednak nie wszystko. Ewa upiecze dziś rogaliki drożdżowe z przepisu pani Kasi, widzki programu Dzień Dobry TVN.
W kuchni Dzień Dobry TVN tym razem tradycyjne, rodzinne smaki według Sebastiana Olmy. Do każdej potrawy wkomponował najlepszej jakości dodatki mięsne. Jak zrobić krem cebulowy z tymiankiem, serem i szynką z wędzarni, krokiety ziemniaczane z serem i szynką z wędzarni, babciny sznycel z serem i schabem wędzonym oraz sałatkę z ryżem makaronowym, warzywami i wędlinami? Sprawdź przepisy.
Masa cukrowa to produkt, dzięki któremu możesz w ciekawy sposób ozdobić różnego rodzaju wypieki – torty w stylu angielskim, ciasta, ciasteczka czy popularne babeczki typu cupcake. Jak ją przygotować?
W kuchni Dzień Dobry TVN startuje cykl "w marcu jak w garncu", w którym kucharze (i nie tylko) przypominają sobie, widzom i czytelnikom smaki swojego dzieciństwa. Jak zrobić cannelloni z ricottą i szpinakiem oraz sugo finto? Sprawdź przepisy Cristiny Catese.
W kuchni Dzień Dobry TVN rozpoczynamy cykl "w marcu jak w garncu", w którym kucharze (i nie tylko) przypominają smaki swojego dzieciństwa. Jak zrobić danie o nazwie parmigiana z bakłażana? Sprawdź przepis Cristiny Catese.
W kuchni Dzień Dobry TVN wraz z początkiem marca rozpoczynamy pyszny cykl "w marcu jak w garncu", w którym kucharze (i nie tylko) przypominają smaki swojego dzieciństwa. Jak zrobić suflet z ziemniaków z provolone i mozarellą? Sprawdź przepis Cristiny Catese.
W kuchni Dzień Dobry TVN każdego dnia coś innego, pysznego. Z pierwszym dniem marca swoimi pomysłami na różne dania podzielili się Piotr Kucharski i Michalina Podolska. Jak zrobić potrawkę z kurczaka, naleśniki zapiekane z serem, babkę ziemniaczaną, skubańca i burakową? Sprawdź przepisy.
Klasyczne panierki z bułki tartej to najpopularniejsza forma obtoczenia wielu potraw chrupkością. Jednocześnie jest jedną z najmniej zdrowych. Czym zatem panierować, aby dodatkowo nie podnosić kaloryczności i nie obniżać jakości jedzenia?
Szukasz pomysłu na śniadanie? W kuchni Dzień Dobry TVN tym razem przenosimy się smakami do różnych zakątków świata. Jak zrobić japońskie naleśniki, śniadanie po turecku, francuskie tosty z bananami i syropem klonowym i bezglutenowe arepas? Sprawdź przepisy.
Kuchnia śląska to kulinarny tygiel - połączenie wpływów polskich, niemieckich, austriackich i czeskich. Potrawy tego regionu przygotował w Dzień Dobry TVN Mateusz Guncel, finalista programu MasterChef. Jak zrobić rolady, kluski śląskie, modrą kapustę i szpajzę? Sprawdź przepisy.
Pistacje to bardzo smaczne orzechy, jednak nie tylko ich smak jest wyjątkowy. Wyróżniają się także licznymi właściwościami odżywczymi. Zobacz, dlaczego warto je jeść i sprawdź najlepsze przepisy na dania z pistacjami.
Z okazji Dnia Dinozaura w kuchni Dzień Dobry TVN Justyna Łęczycka i Basia Dobrzyńska przygotowały różne pyszne wypieki. Jak zrobić biszkopt szpinakowy do tortu? Sprawdź przepis.
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawy wypiek, przykładowo na Dzień Dinozaura, brownie z fasoli i awokado może okazać się świetnym wyborem. W kuchni Dzień Dobry TVN przygotowały go Justyna Łęczycka i Basia Dobrzyńska. Sprawdź przepis.
Z okazji Dnia Dinozaura w kuchni Dzień Dobry TVN Justyna Łęczycka i Basia Dobrzyńska przygotowały różne pyszne wypieki. Jak zrobić cakepopsy buraczkowe? Sprawdź przepis.
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawy wypiek, przykładowo na Dzień Dinozaura, cakesicles cukiniowe mogą okazać się świetnym wyborem. W kuchni Dzień Dobry TVN przygotowały go Justyna Łęczycka i Basia Dobrzyńska. Sprawdź przepis.
Z okazji Dnia Dinozaura w kuchni Dzień Dobry TVN Justyna Łęczycka i Basia Dobrzyńska przygotowały różne pyszne wypieki. Jak robić babeczki marchewkowo-pomarańczowe? Sprawdź przepis również na krem maślany z białą czekoladą.