Sprawdź, jak zrobić szynkę pieczoną, boczek, który zamienia się w roladę, żeberka koronne z pieczenią rzymską, a także żeberka koronne z kapustą bogatą.
Jak zrobić quiche z wiosennymi warzywami na ziołowym beszamelu, z serem fellada i ziołami, lasagne z zielonymi warzywami, sosem serowo-śmietanowym i pomidorkami, a także tartę na cieście filo z kurczakiem, salsą warzywną i serem fellada?
Jak zrobić pieczonego kurczaka zagrodowego z cytrusami, figami i gruszkami, wiosenny rosół na kurczaku zagrodowym z młodymi warzywami, a także świąteczną sałatkę z kurczakiem, makaronem orzo i warzywami?
Jak zrobić pasztet z soczewicy i kaszy jaglanej z batatem, kurkumą i imbirem, mini kuleczki wielkanocne na parze, z warzywami i sosem chrzanowym, a także ciasto orkiszowe z morwą i orzechami?