Piotr Kucharski

    Piotr Kucharski

    Czy Twój mężczyzna robi zakupy i gotuje, tak jak kucharz Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski? Co można zrobić z dwóch kilogramów schabu? Piotr przygotował faszerowany schab z jabłkami. W naszej kuchni zaserwował także: pieczony boczek z sosem śliwkowym, polędwicę wołową z szalotkami, ciasto bez pieczenia i bułki na parze. Skorzystajcie z jego prostych przepisów!

    Nie może jeść słodyczy. I to nie dlatego, że się odchudza. Zamiast mąki do mandarynkowego ciasta użyła... kaszy! W kuchni Dzień Dobry TVN Marta „Mandaryna” Wiśniewska razem z Piotrem Kucharskim przygotowała potrawy bezglutenowe o obniżonym indeksie glikemicznym.

    Piotr Kucharski i jego zdrowa, świeża, i pomarańczowa kuchnia. Radzi w Dzień Dobry TVN, jak uformować prawdziwe brioszki, jak zrobić pomarańczowego łososia i galaretkę z soku pomarańczowego. Jak smakuje pasteis de nata? Skorzystajcie z przepisów Piotra Kucharskiego!

    Oranże sprawdzają się nie tylko w modzie. Pomarańcze idealne nadają się na śniadanie, farsz do bułeczek oraz, przede wszystkim, na zdrowy i pełen witamin sok. W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski przygotował ciasto pomarańczowe, pomarańczową owsiankę oraz udowodnił, że skórka z pomarańczy wcale nie musi lądować w koszu na śmieci, a efekt skórki pomarańczowej to nie tylko znienawidzony przez kobiety cellulit.

    Dziś kuchnia tylko dla mężczyzn! Piotr Kucharski proponuje panom w Dzień Dobry TVN bardzo zdrowe i treściwe dania - stek, angielskie śniadanie i babeczki z borówkami. Nie mogło zabraknąć też chleba wypiekanego przez Piotra.

    W kuchni Dzień Dobry TVN trzy Aniołki i jeden Charlie, czyli dziewczyny z zespołu „The Chance”: Agnieszka, Monika i Magda opowiedziały o swoich własnych sposobach na zdrowie przez cały rok. Razem z Piotrem Kucharskim - operatorem płyty... grzewczej, czyli DJ-em - przygotowały dorsza z ryżem, siekaną wołowinę oraz eskalopki z kurczaka.

    Piotr Kucharski lubi korzystać w kuchni z bazylii, która ma słodkawy i lekko korzenny zapach i smak. Doskonale nadaje się do zup, sałatek i miąsa. Bez niej trudno sobie wyobrazić włoską kuchnię. Jak smakuje ryba z puree z fasoli i bazylii, a jak brzoskwinie z bazylią i miodem na ciepło lub stecca? Przekonajcie się i zróbcie potrawy według przezpisów Piotra Kucharskiego! Zobaczcie, co przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN.

    Nie bez powodu zostały okrzyknięte najpiękniejszymi siostrami show-biznesu. Julia i Natalia Pietrucha z pomocą Piotra Kucharskiego podjęły się kulinarnego wyzwania w postaci chłodnika litewskiego, fritatty z kaszą jęczmienną oraz sałatki ryżowej. Czy podołały?

    Na surowo - ostre, podgrzane - słodkawe i bardziej przyjemne dla naszego podniebienia. W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski pokazał, jak przygotować kalarepę i rzodkiewkę w niestandardowy i niespotykany sposób - podgrzane w zapiekance, nafaszerowane i w potrawce.

    W serialu „Julia” wcieliła się w postać zbuntowanej Poli . Ale dla większości z nas już zawsze pozostanie uroczą Zuzią z serialu „Niania”. Teraz Emilka, to już Emilia - z eterycznej blondynki stała się dojrzałą brunetką. I na dodatek umie nieźle gotować! W kuchni Dzień Dobry TVN przyrządziła lody malinowo - jogurtowe, zupę truskawkową oraz rybę w liściach pora. Towarzyszył jej Piotr Kucharski.

    Kiedy za oknem leje się żar z nieba, mało kto ma ochotę stać przy równie gorących "garach". W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski pokazał kila sprytnych i szybkich dań, w sam raz na upalne dni.

    Sezon na rabarbar trwa krótko, warto więc go wykorzystać. A nic tak nie urozmaici naszych dań, jak to smaczne warzywo. W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski wyczarował z rabarbaru istne cuda!

    W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski miał niezwykłego pomocnika. A był nim nie kto inny, a sam Jacek Stachursky. Dlaczego przez 7 lat nie udało mu się wydać płyty i czy to prawda, że teraz poświecił się już tylko nauce? Jakie badania prowadzi i jakie są ich wyniki? O wszystkim tym opowiedział w towarzystwie płatków ryżowych, rabarbaru i dzikiego ryżu.

    Jak uprawiać zioła i warzywa we własnym ogródku i jak zrobić z nich pyszne potrawy? W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski z własnoręcznie wyhodowanych zielonych warzyw przyrządził wyśmienite dania.

    Warzywa to niezbędny element w naszej codziennej diecie. Bogate w witaminy, mikro i makro elementy oraz, zbawienny dla naszych jelit, błonnik. Niestety dzieciaki za nimi nie przepadają. W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski pokazał, jak sprawić, by nasze dzieci zajadały się warzywami!

    Z pewnością po Świętach Wielkanocnych zostało Wam w lodówce mnóstwo przysmaków, których nie zdążyliście zjeść w czasie trzech świątecznych dni. Wyrzucać szkoda, ale co można zrobić z jaj, białej kiełbasy czy babki drożdżowej? O pomoc poprosiliśmy Piotra Kucharskiego, zwycięzcę drugiej edycji "Gotuj o wszystko". Zobaczcie, co wyczarował ze świątecznego jedzenia!

    Swoją wyjątkową karnację zawdzięcza ojcu Nigeryjczykowi, zaś to, że jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych aktorek - tylko i wyłącznie sobie. Gotowanie ją uspokaja. Preferuje posiłki domowe niż te w wykwintnych restauracjach. Niewielu jednak wie, że oprócz aktorstwa, zajmuje się także recenzowanie książek. W kuchni Dzień Dobry TVN, w towarzystwie Piotra Kucharskiego przygotowała pasztet z kaszą jęczmienną oraz babeczki z kuskusu z sosem curry.

    Choć wczoraj powitaliśmy astronomiczną wiosnę, dziś w kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski zaprezentował wiosenną i multiwitaminową kuchnię! Słodka marchew, chrupiąca roszpunka, szpinak oraz delikatne polędwiczki. Spróbuj sam!

    Uczestniczka pierwszej edycji "Top Model", Ania Piszczałka przebojem zdobywa świat. Siłą, uporem ducha i niezwykłą determinacją prosto z Grądówka, w województwie dolnośląskim, trafiła na światowe wybiegi. Ania niedawno otworzyła pokaz ekskluzywnej bielizny, z gościnnym udziałem światowej sławy modelki Heleny Christensen. Jej życiowe motto to: "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą". W kuchni Dzień Dobry TVN, razem z Piotrem Kucharskim, pokazał, że modelki wcale nie głodują!

    W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski serwował potrawy postwalentynkowe, czyli takie, które nie powinny były znaleźć się w romantycznym menu ze względu na ostry zapach i smak: flaczki, czosnek i ser.

    Mistrz kontra uczniowie, czyli szef kuchni i mentor Andrzej Polan kontra zwycięzcy pierwszej i drugiej edycji konkursu „Gotuj o wszystko”. Anna Starmach, Piotr Kucharski i Andrzej Polan spotkali się w kuchni Dzień Dobry TVN, by stoczyć kulinarny pojedynek. Do dyspozycji mieli te same składniki, z których musieli przygotować trzydaniowe menu, składające się z przystawki, dania głównego i deseru. Ich pracę ocenili wybredni jurorzy: Maciej Nowak i Katarzyna Bosacka.

    Frytka & Matka w gąszczu obowiązków zawodowych i prywatnych znaleźli jednak czas na odwiedzenie Dzień Dobry TVN i zmierzenie się z Piotrem Kucharskim w trudnej sztuce gotowania. Siły w tym pojedynku są nierówne 2:1, ale tylko jeden z zawodników potrafi gotować.

    Z owocami, mięsem, warzywami lub po prostu taka, na którą w danej chwili mamy ochotę! Tarta to potrawa, która wymaga od nas wiele wyobraźni. A ile talentu kulinarnego? W kuchni Dzień Dobry TVN gościliśmy Piotra Kucharskiego.

    W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski udowodnił, że w krótkim czasie można przygotować pyszny i pełnowartościowy posiłek. Przekonajcie się sami!

    Do pieczywa , do mięsa, do ryb , do warzyw, do wszystkiego - jakie noże powinny znaleźć się w naszej kuchni? O czym należy pamiętać przy jego zakupie? Czy nóż drogi to zawsze nóż dobry? Piotr Kucharki przetestował noże na swoich potrawach: carpaccio wołowym, schabie z musztardą i tatarze z łososia.

    Można je dodać do makaronu, ryżu, sałaty, można z nich także zrobić zupę lub podać jako danie główne... krewetki. na różne sposoby przygotował je w kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski, zwycięzca drugiej edycji "Gotuj o wszystko". Czy Wy też lubicie, jak Piotr, krewetki?

    Mija rok od kiedy Piotr Kucharski wygrał drugą edycję konkursu „Gotuj o wszystko” i został kucharzem Dzień Dobry TVN, który regularnie gości w Waszych domach. To okazja, by uczcić to wyjątkowymi potrawami. Rozsmakujcie się w urodzinowym torcie, combrze z królika z balsamiczną cebulą oraz zupie z pieczonej marchewki i selera.

    Litewskie pieczone , ravioli, samosy - różne przygotowywane, z różnych składników, ale jedno je łączy -wszystkie to pierogi. W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski dokonał przeglądu pierogów z różnych stron świata.

    W marynacie, wędzona lub jako dodatek do sałatek. Makrela - jedna z najbardziej popularnych ryb w naszej kuchni. Dlatego nie mogło jej także zabraknąć w kuchni Dzień Dobry TVN. Rozsmakuj się z nami w zdrowych rybach!

    Przygnębia Cię ponura jesień? Masz dość zimna i pluchy? Spróbuj naszej kuchni! Piotr Kucharski gwarantuje raj dla podniebienia i natychmiastową poprawę nastroju.