Materiał promocyjny

Dynia na dwa sposoby serwuje Ania Starmach

Jurorce programu „MasterChef" Annie Starmach w kuchni Dzień Dobry TVN towarzyszyła Justyna Rychlicka, która zakwalifikowała się do finałowej czternastki tego programu. Jak wspomina swój udział w programie? Anna i Justyna z dyni zrobiły w naszej kuchni dwie różne potrawy. Jakie? Sami się przekonajcie!

Zdjecie: Michał Wargin/ East News

Składniki do wykorzystania w kuchni:

dynia (może być połowaćwiartka)

2 udka

papryka czerwona

100 g łososia wędzonego

por

marchewka

opakowanie makaronu lasagne

kawałek parmezanu

500 g ziemniaków

250 g ricotty

2 jabłka

oraz:

mąka, mleko, jaja, masło, cukier, 500 ml śmietany 30%, tymianek, szałwia, imbir, ostra papryka, słodka papryka, rozmaryn, sól, pieprz, oliwa z oliwek - jako ogólno dostępne produkty w kuchni.

Jaką potrawę można przygotować z ww. skałdników?

Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN

Źródło: Dzień Dobry TVN

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości