W najnowszym, 4. odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedziła Katowice, gdzie restaurację o nazwie Meltini w dzielnicy Stara Ligota prowadzą Igor i Arek. Czy restauratorce udało się ocalić polsko-ukraiński biznes gastronomiczny?
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Zapraszamy na sentymentalną podróż do przeszłości.
Jesteś nastolatkiem i lubisz gotować? Chcesz się sprawdzić? Mamy dla ciebie dobrą wiadomość. Rozpoczęły się castingi do drugiej edycji kultowego już programu "MasterChef Nastolatki".
Sprawdź, które dania lubią najbardziej.
"Mam zamiar dopełnić tego postanowienia".
W programie zobaczymy nowego jurora.
Jest jednak pewien haczyk. Jaki?
Hot-dogi to szybkie i smaczne danie, które doskonale sprawdzi się podczas podróży czy jako ekspresowe śniadanie.
Michał "Rozkoszny" Korkosz po raz kolejny podbił serca fanów nowym przepisem. Tym razem zaproponował idealne danie na letnie wieczory. Dobrze przyrządzone podbije wakacyjne przyjęcia. Sprawdź, jak przyrządzić "Hot honey halloumi pita".
Plastikowe pojemniki nie są najlepszym wyborem na przechowywanie żywności. Szkodliwe składniki, z których są zrobione, mogą negatywnie wpłynąć na nasze zdrowie. Na co powinniśmy zwrócić uwagę?
Sami sprawdziliśmy, czy działa... i naprawdę działa!
Szef kuchni skomentował popisy kulinarne jednego z internautów.
Za nami ostatni etap wielkiego show kulinarnego. Po zaciętej rywalizacji poznaliśmy pierwszego zwycięzcę polskiej edycji programu "MasterChef Nastolatki". Jury miało trudny orzech do zgryzienia, gdyż na tym etapie rywalizacji, wszyscy uczestnicy przygotowali fenomenalne dania. Kto z nich był najlepszy?
Jak je przyrządzić?
Na czym polega projekt "Stołówka na piątkę"?
"Jestem bardzo krytyczny dla ludzi".
W kuchni Dzień Dobry TVN gotowali Sebastian Olma i Iwo Minich, uczestnik MasterChef Nastolatki.
Idealnie sprawdzi się do domowego sushi.
Jak je przygotować?
Sprawdź, jak zrobić sałatkę z krwistą pomarańczą, fenkułem i awokado.
Grzegorz Zawierucha udał się na bocznicę kolejową w Warszawie. Wszystko po to, by pokazać widzom Dzień Dobry TVN, jak gotuje się w pociągu. W czym tkwi sekret tej kuchni? Koniecznie sprawdźcie.
Kuchnie Kaszub oraz Lubelszczyzny były tematem cyklu Dzień Dobry TVN - "W marcu jak w garncu". Sylwia Garska i Bernadetta Chorzępa zaprezentowały specjały swoich regionów i starały się sprawdzić, która część naszego kraju jest atrakcyjniejsza kulinarnie.
Sprawdzali go Dorota Wellman, Marcin Prokop i Rozkoszny.
"Menu jest dekadowe"
Gwiazda "Hotelu Paradise" uchyliła nam rąbka tajemnicy.
Jakie składniki będą niezbędne?
Granat to bardzo smaczny owoc, ale jego obieranie jest żmudne i czasochłonne. W ramach naszego cyklu "Koło smaków" nasi prowadzący przetestowali sposób na obranie tego owocu, który można znaleźć na TikToku. Czy okazał się skuteczny?
"Bałem się bardzo".
Martyna Wzorek jest jedną z uczestniczek programu "Masterchef Nastolatki". 16-latka choruje na mukowiscydozę i czeka na przeszczep wątroby.