Jak się do tego zabrać? Co jest potrzebne do zrobienia masła?
Magda Gessler ma przed sobą nowe zawodowe wyzwanie. Restauratorka już wkrótce zostanie gospodynią nowego talk-show "Magda gotuje Internet". Czym zaskoczy nas program?
Artur Moroz to polski kucharz ceniony na całym świecie.
Wybraliśmy się do Jabłonki, wsi pod Nowym Targiem, gdzie świąteczne pierniki wypieka się i ręcznie dekoruje już od kilkudziesięciu lat, a od prawie 20 powstają tutaj całkowicie jadalne piknikowe domki. Jaki jest rodzinny sekret na przepis idealny?
"Matka" to polska restauracja położona w centrum Paryża. Na jej czele stoi utalentowany szef kuchni Piotr Korzeń. O tym, co znajdziemy w jego lokalu, kucharz opowiedział w Dzień Dobry TVN.
Krótki test kuchennych gadżetów przeprowadzili Daria Ładocha i Grzegorz Zawierucha.
Polacy jedzą dużo drobiu, ale najczęściej wybierają kurczaka lub indyka. Warto sięgać również po kaczkę, ponieważ ma wyjątkowy smak oraz aromat i można z niej stworzyć wiele pysznych dań.
"Pokazał mi, kim powinien być kucharz, jak dojść do perfekcji".
W najnowszym, 4. odcinku 29. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedziła Katowice, gdzie restaurację o nazwie Meltini w dzielnicy Stara Ligota prowadzą Igor i Arek. Czy restauratorce udało się ocalić polsko-ukraiński biznes gastronomiczny?
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Zapraszamy na sentymentalną podróż do przeszłości.
Jesteś nastolatkiem i lubisz gotować? Chcesz się sprawdzić? Mamy dla ciebie dobrą wiadomość. Rozpoczęły się castingi do drugiej edycji kultowego już programu "MasterChef Nastolatki".
Sprawdź, które dania lubią najbardziej.
"Mam zamiar dopełnić tego postanowienia".
W programie zobaczymy nowego jurora.
Jest jednak pewien haczyk. Jaki?
Hot-dogi to szybkie i smaczne danie, które doskonale sprawdzi się podczas podróży czy jako ekspresowe śniadanie.
Michał "Rozkoszny" Korkosz po raz kolejny podbił serca fanów nowym przepisem. Tym razem zaproponował idealne danie na letnie wieczory. Dobrze przyrządzone podbije wakacyjne przyjęcia. Sprawdź, jak przyrządzić "Hot honey halloumi pita".
Plastikowe pojemniki nie są najlepszym wyborem na przechowywanie żywności. Szkodliwe składniki, z których są zrobione, mogą negatywnie wpłynąć na nasze zdrowie. Na co powinniśmy zwrócić uwagę?
Sami sprawdziliśmy, czy działa... i naprawdę działa!
Szef kuchni skomentował popisy kulinarne jednego z internautów.
Za nami ostatni etap wielkiego show kulinarnego. Po zaciętej rywalizacji poznaliśmy pierwszego zwycięzcę polskiej edycji programu "MasterChef Nastolatki". Jury miało trudny orzech do zgryzienia, gdyż na tym etapie rywalizacji, wszyscy uczestnicy przygotowali fenomenalne dania. Kto z nich był najlepszy?
Jak je przyrządzić?
Na czym polega projekt "Stołówka na piątkę"?
"Jestem bardzo krytyczny dla ludzi".
W kuchni Dzień Dobry TVN gotowali Sebastian Olma i Iwo Minich, uczestnik MasterChef Nastolatki.
Idealnie sprawdzi się do domowego sushi.
Jak je przygotować?
Sprawdź, jak zrobić sałatkę z krwistą pomarańczą, fenkułem i awokado.
Grzegorz Zawierucha udał się na bocznicę kolejową w Warszawie. Wszystko po to, by pokazać widzom Dzień Dobry TVN, jak gotuje się w pociągu. W czym tkwi sekret tej kuchni? Koniecznie sprawdźcie.