Zapiekane w cieście, nadziewane, smażone i pieczone. Nasze rodzime kabanosy dają ogromne pole do popisu. A w kuchni Dzień Dobry TVN swoimi zdolnościami kulinarnymi popisał się Joseph Seeletso, znany jako Józek.

    Steki to ulubione danie litewskiego kulturysty Roberta Burneiki na stałe mieszkającego w Las Vegas, znanego także jako Hardcorowy Koksu. Burneika zachęca w Internecie do trenowania kulturystyki i radzi innym, jak się żywić.

    Dziś Halloween, dlatego w kuchni Dzień Dobry TVN nie może zabraknąć zdrowego i przede wszystkim pysznego symbolu tego święta - dyni. Kulinarne wariacje z dynią w tytule przygotowali dla was Monika i Maciej. Smacznego!

    Weronika Marczuk, która jest dowodem na to, że po długiej i wyczerpującej walce można się podnieść i zacząć wszystko na nowo, odwiedziła nas tuż przed próbą do kolejnego odcinka "Tańca z Gwiazdami". W kuchni Dzień Dobry TVN pokazała swój talent kulinarny i wraz z Tomaszem Woźniakiem przygotowała przepyszne dania w sam raz na spotkanie w gronie przyjaciół.

    Będzie o sezonowości, lokalności i pysznym rodzinnym jedzeniu.: 4 eseje, kilkadziesiąt przepisów, encyklopedia produktów i przepiękne fotografie. Smakuje – wyśmienicie! A w kuchni dzień Dobry TVN Grzegorz Łapanowski gotował wybrane potrawy ze swojej debiutanckiej książki pt.„Smakuje”

    Przygnębia Cię ponura jesień? Masz dość zimna i pluchy? Spróbuj naszej kuchni! Piotr Kucharski gwarantuje raj dla podniebienia i natychmiastową poprawę nastroju.

    Oryginalne, wegetariańskie potrawy z sezamem w roli głównej, przygotowali w kuchni Dzień Dobry TVN Monika Mrozowska-Szaciłło i Maciej Szaciłło. W ich sezamowym menu znalazły się m.in.: buraki z sosem koperkowo-sezamowym, pieczone ziemniaki z sosem sezamowo-jogurtowym oraz tempura z sezamem. Wypróbujcie ich przepisy!

    Izabela Kapiasowa oraz Hasen Sahaoui z „Przepisu na życie” znów wspólnie rozpoczęli nowy projekt internetowy o nazwie „Przepis na więcej". W kuchni Dzień Dobry TVN gotowali swoje przepisowe dania. Zobacz, jak wzięli sobie do serca pichcenie w naszej kuchni!

    W kuchni Dzień Dobry TVN kabaret Ani Mru Mru w pełnym składzie, czyli co trzeba jeść, żeby mieć tyle energii, ile drzemie w Michale Wójciku, Marcinie Wójciku i Waldemarze Wilkołku. Jak skończyła się przygoda Ani Mru Mru z gotowaniem, kto wyszedł z niej zwycięsko, a kto poległ ?

    W kuchni Dzień Dobry TVN Joseph Seeletso, czyli popularny Józek, przyrządził rozgrzewające przysmaki. Skuście się na ciepłe babeczki z suszonych śliwek i puree dyniowe z pikantnymi skrzydełkami kurczaka. Smacznego!

    Mistrz Andrzej Polan przygotował potrawy, które cię rozgrzeją i poprawią twoją odporność. Skorzystaj z przepisów mistrza i przygotuj ravioli z dynią i chrzanem, kurczaka z rozgrzewającym trio: papryką, chilli i czosnkiem oraz pyszny rosół!

    Monika Mrozowska-Szaciłło i Maciej Szaciłło przygotowali potrawy z marchwi. W ich marchewkowym menu znajdą się m.in.: marchewki glazurowane w miodzie, tagliatelle z marchewki i cukinii oraz kofta z marchewki w sosie chrzanowym. Wypróbujcie przepisy!

    Rocznie Polacy marnują około 9 milionów ton żywności! W kuchni Dzień Dobry TVN restauratorka i kreatorka smaku Magda Gessler pokazała, jak nie marnować żywności , dała wskazówki, jak robić zakupy, aby nasze jedzenie lądowało na talerzu, a nie w koszu. Czy z obserwacji Magdy Gessler wynika, że Polacy marnują dużo jedzenia? Czy w jej restauracjach także marnotrawi się sporo żywności?

    Andrzej Polan zaprezentował w Dzień Dobry TVN potrawy kuchni węgierskiej. Czy będzie Ci smakowało leczo z Węgier i zacierki z boczkiem i tort Dobosza?

    Mogą być kwaśne, słodkie, twarde lub kruche, zielone, czerwone i żółte – sezon na jabłka oficjalnie uznajemy za otwarty! W kuchni Dzień Dobry TVN Monika Mrozowska i Maciej Szaciłło przygotowali smakołyki z jabłek: frytki jabłkowe, placki z jabłkami i pudding ryżowy z jabłkami. Co jeszcze można zrobić z jabłek?

    W kuchni Dzień Dobry TVN kulinarna mieszanka żywiołów. Marta Wiśniewska spędziła niedzielne przedpołudnie w towarzystwie Tomasza Woźniaka. Kurczak, owoce, bruschetta to tajemnica pysznej i aromatycznej niedzieli w kuchni.

    Kucharz Sebastian Krauzowicz "zmagał się" w kuchni Dzień Dobry TVN z dynią. Ucierał, miksował, smażył, piekł i... wyszła z tego m.in.: tarta z ciasta francuskiego z dynią, bryndzą i rukolą, dynia w occie oraz risotto z dynią i parmezanem. Palce lizać!

    W kuchni Dzień Dobry TVN Piotr Kucharski przygotował potrawy sezonowe. Zarumieniona tarta i soczysta wołowina królowały na naszym stole. Wszystkie potrawy Piotr przyrządził w piekarniku. Smacznego!

    Monika Adaszkiewicz, jak sama o sobie mówi, jest wielką pasjonatką gotowania, dlatego zgłosiła się do "Rodzinnego gotowania z Kucharkiem". Do studia Dzień Dobry TVN przyszła ze swoim 6-letnim synem, by pod okiem mistrza Andrzeja Polana przygotować zupę z fasoli i kurek oraz...

    W kuchni Dzień Dobry TVN Tomasz Woźniak, szalony pasjonat kulinariów, gościł Julię Kamińską, kobietę o milionie pomysłów i umiejętności . Czy wynikło coś więcej z tego spotkania, oprócz przepysznej pizzy i soczystej cielęciny?

    W kuchni Dzień Dobry TVN prym wiedli Polacy z wyboru, czyli Stefano Terrazino oraz Jan Kliment. Łączy ich przyjaźń, wielka miłość do tańca, jeszcze większa do żurku, ale najbardziej kochają... Polskę. Skąd w nich taka miłość do naszego kraju?

    Pascal Brodnicki oprowadził nas po tradycyjnej, hiszpańskiej kuchni! Setki przekąsek, chrupiąca tortilla i... Hiszpanie mówiący po polsku! Zabraliśmy Was w kulinarną podróż do San Sebastian.

    W kuchni Dzień Dobry TVN królował przystojny góral Sebastian Krauzowicz i polska kuchnia. Polskie risotto, zapiekane śliwki z winiakiem, kurki i jagnięcina, czyli made in Poland. Smacznego!

    W kuchni Dzień Dobry TVN jesienne przysmaki zaserwował Piotr Kucharski. Zrób według przepisu z Dzień Dobry TVN ser pieczony z konfiturą jabłkowo-malinową, gruszki z orzechami włoskimi w miodzie oraz z serem dojrzewającym i bułeczki serowe. Palce lizać!