Materiał promocyjny

Sztuka małych przyjemności. Spraw sobie i bliskim coś pysznego

Projekt bez tytułu (25).jpg (3)
Projekt bez tytułu (25).jpg (3)
Za oknem widzisz odcienie szarości i coraz szybciej zapadający zmrok. A co gdyby zamienić te kolory na biel i błękit? Jest na to sposób - znajdziesz go w lodówce.

15 minut dla Ciebie

Nie oszukujmy się - w obecnej sytuacji łatwo o to, by obowiązki zawodowe zlały się z prozą życia. Praca z domu, brak wyraźnego porządku dnia, stres – to wszystko odczuwamy na własnej skórze.

Dlatego tak ważne jest to, by umieć sprawiać sobie (i swoim bliskim) drobne przyjemności, dzięki którym proza życia będzie dużo znośniejsza. Nie wyjdziemy do restauracji ani kina, ale za to odrobina czegoś pysznego jest zawsze na wyciągnięcie ręki. Na przykład w Twojej lodówce.

Sztuka balansu

Taką przekąską jest ser pleśniowy NaTurek GrandBlue Bogaty i Kremowy. Nieważne, czy zdecydujesz się na deskę serów z jego użyciem, czy zwyczajnie zjesz go od razu (a szansa na to jest duża, bo NaTurek zwyczajnie kusi swoją niebieską barwą) – ten smak jest nie do podrobienia. Owocowe aromaty powoli ewoluują w trakcie jedzenia, zmieniają się i dostarczają niezwykłych doznań.

Główny kulinarny walor nowego NaTurka GrandBlue to jego kremowa konsystencja i zbalansowany smak. Nuty smakowe i zapachowe są wyważone i harmonijne - przenikają się wzajemnie, pieszcząc nasze podniebienie.

Coś, co zawsze uszczęśliwia

Kolacja z bliską osobą? Drobna przerwa w pracy? Uzupełnienie seansu z ulubionym serialem? NaTurek GrandBlue to idealne rozwiązanie w każdej z tych sytuacji. Oczywiście istnieje mnóstwo przepisów, w których z powodzeniem go użyjesz, ale tak naprawdę jedynym ograniczeniem jest Twoja wyobraźnia. Gruszka, kieliszek czegoś dobrego, winogrona, mięso, makaron… Wszystkie te produkty idealnie odnajdą się w towarzystwie NaTurka GrandBlue Bogatego i Kremowego. Zwłaszcza w chłodne, jesienne wieczory.

Szlachectwo zobowiązuje

Skąd bierze się niepowtarzalny i pyszny smak tego sera? Tajemnicą jest przede wszystkim proces produkcji. NaTurek GrandBlue powstaje wyłącznie z mleka z lokalnych gospodarstw– położonych nie dalej niż 50 kilometrów od zakładu produkcyjnego. Dodatkowo sam proces produkcji jest niezwykle staranny - w 100% ręczna pielęgnacja sera, kontrolowane warunki temperatury i czas dojrzewania 5 tygodni- dzięki temu NaTurek GrandBlue jest niebiański dla podniebienia.

Autor: Adrianna Kowalczyk

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana