Karolina Pisarek pokazała swojego tatę. Fanka: "Myślałam, że to Piotr Adamczyk"

Karolina Pisarek
Kamil Piklikiewicz/East News
Karolina Pisarek robi międzynarodową karierę, zyskując coraz większe uznanie w modowych kręgach. Niedawno wróciła do Polski. Czas zajmują jej nie tylko spotkania biznesowe. Ostatnio modelka odwiedziła swoją rodzinę. Opublikowane przez nią zdjęcie z tatą rozczuliło internautów.

Karolina Pisarek - kariera

Karolina Pisarek została okrzyknięta jedną z najpiękniejszych twarzy na świecie - zajęła 40. miejsce w międzynarodowym rankingu. Modelka nieustannie realizuje nowe intratne kontrakty i zlecenia.

Ostatnio gwiazda wystąpiła na okładce tureckiej edycji magazynu Harper's Bazaar. W swoich social mediach określiła tę współpracę jako "przełom i wielki krok w karierze".

Przypomnijmy, że jej kariera zaczęła się od "Top Model". Kilka lat później wygrała program "Ameryka Express". Ciężka praca, ambicja i niesamowita uroda sprawiły, że szybko weszła na salony i stała się międzynarodową marką.

Karolina Pisarek - rodzina

Modelka na swoim instagramowym profilu nie unika pokazywania zdjęć z rodziną. Karolina zawsze podkreśla, jak ważne jest dla niej ich wsparcie i to, że najbliżsi są z nią na dobre i na złe. Najczęściej udostępnia wspólne fotografie z rodzicami. Nie inaczej było i tym razem. W najnowszym poście gwiazda pokazała się w towarzystwie taty.

- Taka niedziela z tatą - napisała pod zdjęciem na Instagramie.

Fani byli wyjątkowo rozczuleni tym widokiem. Jedna z internautek stwierdziła, że tata Karoliny przypomina jej znanego aktora.

"Na pierwszy rzut oka myślałam, że to Piotr Adamczyk". "Wspaniały tata. Przemiłej niedzieli dla was kochani". "Ooo, super rodzinka. Mamci i siostry tylko brakuje" - komentują obserwatorzy profilu modelki.

Zobacz też:

Zobacz wideo: Karolina Pisarek o pracy i konkurencji w modelingu. "Byłam skromną, naiwną dziewczyną, ale to się zmieniło"

Autor: Oskar Netkowski

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana