dziendobry.tvn.pl
Marzysz o tym, by schudnąć, ale słabość do słodyczy zawsze bierze górę? Być może zdrowe jedzenie jest wbrew twojej naturze? Hiszpańscy naukowcy odkryli zależność między genami a naszymi ulubionymi potrawami. Dziennikarz Robert Stockinger rozmawiał na ten temat przez skype z Silvią Berciano, współautorką badań.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN

zdrowie.tvn.pl
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
63
5
Wybrane dla Ciebie

Joanna Racewicz w katastrofie smoleńskiej 11
(więcej)

Znamy już wszystkie pary 5. edycji programu
(więcej)

Joanna Jarmołowicz i Jan Królikowski od ponad
(więcej)

Agnieszka Łyczakowska i Wojtek Janik ponad
(więcej)
Komentarze
0