powrót do listy

Mikołaj Rey i miks smaków z Kurdystanu

Kuchnia
środa, 29 listopada 2017
W gościnie u Kurda Foto: DDTVN | Dzień Dobry TVN
"Jest ostoją Kurdystanu w Polsce" - powiedział o Kurdzie Hajarze Bahri Mikołaj Rey. Kucharz spotkał się z nim, by porozmawiać o kurdyjskiej kulturze i kuchni. Co ją wyróżnia? Jak Kurd mieszkający od 28 lat w Polsce odnalazł się w naszym kraju? Czy tęskni z ojczyzną? I kiedy ostatnio ją odwiedził?

Źródło: Dzień Dobry TVN | autor:

2 Komentarzy

Dodaj komentarz do artykułu
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Gość219,

Ciekawy przepis, fajna rodzinka

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0+
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0-
      • Zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Gorące tematy >

      Gest ponad podziałami. Ksiądz zagrał z WOŚP

      Zaginiony Piotr Kijanka. Są nowe tropy?

      Owsiak: Polacy mogą sobie pogratulować

      Podczas awarii samolotu współpracowali z pilotem

      tvnpix