dziendobry.tvn.pl
Od początku roku rolnicy mogą sprzedawać żywność z "pierwszej ręki". Czy daje to gwarancję, że warzywa lub mięso będą świeższe, smaczniejsze i zdrowsze? O tym, na co zwrócić uwagę kupując mięso i warzywa prosto od rolnika rozmawialiśmy z dr Agnieszką Jarosz z Instytutu Żywności i Żywienia i Arturem Morozem, szefem kuchni.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN

zdrowie.tvn.pl
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
60
5
Wybrane dla Ciebie

Rok 2020 już za nami. Wielu odetchnęło z
(więcej)

Marek "Krzykacz" Pawłowski, lubiany uczestnik
(więcej)

Kupienie niechcianego prezentu bliskiej
(więcej)

Do dramatycznego w skutkach pożaru doszło w
(więcej)
Komentarze
0