Materiał promocyjny

Mięsne przysmaki na kilka sposobów. Co można wyczarować z parówek i kiełbasek?

Źródło: Dzień Dobry TVN
Projekt Plaża w Kołobrzegu - wejście Sokołów
Projekt Plaża w Kołobrzegu - wejście Sokołów
Uwaga TVN. Wojciech Ż. organizował wakacje na Zanzibarze
Uwaga TVN. Wojciech Ż. organizował wakacje na Zanzibarze
Wakacje w tym roku droższe o średnio 20%
Wakacje w tym roku droższe o średnio 20%
Boom na wakacje we wrześniu
Boom na wakacje we wrześniu
Czy to dobry czas na planowanie wakacji?
Czy to dobry czas na planowanie wakacji?
Na wakacje zagraniczne samochodem czy samolotem?
Na wakacje zagraniczne samochodem czy samolotem?
Olivier Janiak wraz z miasteczkiem Projektu Plaża zagościł w Kołobrzegu. Nad morzem dziennikarz spotkał się z kucharzem reprezentacji Polski w piłce nożnej – Tomaszem Leśniakiem, który pokazał, jakie pyszności przygotował z produktów Sokołów.

Dania z myślą o najmłodszych

Na kołobrzeskiej plaży Tomasz Leśniak przygotował kilka przysmaków dla turystów. Wśród potraw znalazły się także takie, które spokojnie spożywać mogą najmłodsi wczasowicze.

- Sokoliki to jest linia przygotowana z myślą o dzieciach, 90 procent mięsa, bez konserwantów, fajne, bez osłony, łatwe do zrobienia. Linia sokolików ma teraz nowość, mini paróweczki z szynką – powiedział kucharz.

Parówki na kilka sposobów

Nasz kucharz udowodnił, że w przypadku mięsnych przekąsek liczy się kreatywność. Sam przygotował bowiem parówki w tempurze, grillowane frankfurterki, szaszłyki z dodatkiem kiełbasek.

- Na grillu mamy frankfurterki, są surowe i wędzone. Można robić je także w wodzie. Na patelni mamy kiełbasę z Kociewskiej Wędzarni - dodał.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

Źródło zdjęcia głównego: Dzień Dobry TVN

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana