Kuchnia Dzień Dobry TVN to przestrzeń, do której chętnie zapraszamy nie tylko zawodowych kucharzy, ale również naszych prowadzących oraz widzów. Tym razem za gotowanie wzięli się Marcin Prokop i pani Marta Brichacek. Sprawdź ich bezglutenowe przepisy i nie tylko.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Lody można nie tylko od razu zjeść, ale też z powodzeniem wkomponować w kilkuskładnikowe desery. W kuchni Dzień Dobry TVN udowodniła to Marieta Marecka. Jak zrobić milk shake z lodami, mrożoną kawę, mrożoną roladę biszkoptową z lodami i chrupiące lody w posypce z płatków i florentynką? Sprawdź przepisy.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź, kto sobie lepiej poradził i wygrał bitwę.
Róż i zieleń, czyli najmodniejsze kolory lata, ale tym razem na talerzu - w kuchni Dzień Dobry TVN. Jak zrobić szparagi z truskawkami, sałatkę ryneczkową, ciasto drożdżowe z truskawkami oraz szparagi z sosem cytrynowym? Sprawdź przepisy Alicji Rokickiej.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepis z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepis z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepis z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepis z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
Na zimno, na ciepło, wytrawne i ze słodkim dodatkiem, dostępne w różnych opcja wszędzie na świecie. Kanapka niejedno ma imię - o tym w kuchni Dzień Dobry TVN przekonał Grzegorz Zawierucha. Jak zrobić amerykańską kanapkę BLT z sosem aioli, włoskie tramezzini, francuskie croque monsieur i portugalską kanapka Francesinhas? Sprawdź przepisy.
Sprawdź przepis z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepis z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepis z kuchni Dzień Dobry TVN.
Sprawdź przepis z kuchni Dzień Dobry TVN.
Na co dzień projektuje ubrania, ale jego znajomi zapewniają, że ma również sznyt kucharski. Dziś w kuchni Dzień Dobry TVN artystyczny nieład autorstwa Łukasza Jemioła. Sprawdź jego przepisy na zdrowe, zielone dania o tajemniczych nazwach.
Sprawdź przepisy z kuchni Dzień Dobry TVN.
W kuchni Dzień Dobry TVN stale poszukujemy nowych smaków i eksplorujemy kuchnie świata. Tym razem swoimi recepturami podzielił się David Gaboriaud. Jak zrobić bezglutenowe financiers z malinami? Sprawdź przepis.
Kuchnia Dzień Dobry TVN to miejsce pełne kulinarnych inspiracji i smaków z całego świata. Do nich zaliczają się pyszne, malinowe propozycje Davida Gaboriauda, inspirowane kuchnią francuską. Jak zrobić francuską sałatkę z pieczonego koziego sera i malin, malinowy granite z polewą z białej czekolady i smoothie z malinami i brzoskwinią? Sprawdź przepisy.
O poranku wielu z nas potrzebuje zastrzyku energii, a jednym z najlepszych jej źródeł jest kubek gorącej herbaty Lipton w połączeniu z sycącym śniadaniem. W kuchni Dzień Dobry TVN swoimi propozycjami na pierwszy posiłek dnia podzieliła się Cristina Catese. Jak zrobić omlet z pieczarkami, szpinakiem, suszonymi pomidorami i pesto, potrójny tost z grillowanym indykiem i bekonem oraz tartę rabarbarową?
Z okazji Dnia Dziecka w kuchni Dzień Dobry TVN smaki dzieciństwa. Przygotuje je Piotr Kucharski z jednym ze swoich trzech synów, Jędrzejem. Sprawdź ich przepisy na sadzone jajka w chlebie, zapiekany makaron z warzywnym sosem i smażone ziemniaczki z patelni i tartę migdałową z rabarbarem.
Tomasz Strzelczyk, jak zawsze, ugotuje z tego, co jest obecnie w sklepach i na ryneczkach. Świeże, wiosenne składniki są podstawą dań, które tym razem przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN. Jak zrobić młode ziemniaki w sosie śmietanowo ziołowym, żeberka duszone w młodej kapuście, kapustkę i makaron na słodko z twarogiem i sosem truskawkowym?
Czy kiedykolwiek marzyliście o pysznym cieście, ale nie chcieliście spędzać godzin przy gorącym piekarniku? Jest na to sposób, a nawet kilka. W kuchni Dzień Dobry TVN podzielił się nimi Piotr Kucharski. Jak zrobić ciasteczka owsiane bez pieczenia w letniej wersji, „ nie sernik” orzechowy, tartę czekoladową z truskawkami i wytrawny sernik z warzywami.
W kuchni Dzień Dobry TVN bardzo ważne są produkty sezonowe, lokalne i naturalne. Do nich z pewnością zaliczają się tzw. chwasty. Które i jak wykorzystać w kuchni? Sprawdź przepisy Piotra Ciemnego na sadzone z chwastami, placki z cieciorki z pędami chmielu, racuchy z truskawkami i pędami świerku oraz na grzyby nadrzewne w marynacie z kiszonych jagód.