25. urodziny TVN na antenie. Wyjątkowe wydania ulubionych programów widzów

Hubert Urbański
25 urodziny TVN na antenie
Źródło: TVN
Specjalni goście i materiały nawiązujące do 25. urodzin TVN. Tak będą wyglądać ulubione programy widzów - "Dzień Dobry TVN", "Fakty" i "Milionerzy" - w poniedziałek 3 października. Sprawdź szczegóły.

TVN świętuje 25. urodziny na antenie

Od rana w „Dzień Dobry TVN” prowadzący wezmą udział w teleturnieju z wiedzy o TVN. Następnie Ewa Drzyzga, Olivier Janiak i Monika Olejnik opowiedzą jak zmieniała się praca w stacji, z którą związani są niemal od samego początku jej istnienia.

W „Faktach” pojawi się tego dnia specjalna urodzinowa oprawa oraz materiały podsumowujące 25 lat istnienia programu.

Na koniec dnia urodzinowe wydanie „Milionerów”. W odcinku o główną wygraną walczyć będą wyjątkowi goście: Małgorzata Rozenek-Majdan i Krzysztof Skórzyński oraz Michel Moran i Tomasz Jakubiak. Jak poradzą sobie w fotelach naprzeciwko Huberta Urbańskiego? Wygrana zostanie przekazana Fundacji TVN i wesprze budowę Centrum Psychiatrii i Onkologii Dzieci i Młodzieży.

Spot urodzinowy TVN

Tej jesieni, w trakcie trwającej kampanii marketingowej, w której udział wzięły największe gwiazdy TVN Warner Bros. Discovery, nadawca zachęca widzów do bycia sobą. Przekaz ten jest najlepiej widoczny w spocie urodzinowym stacji, w którym TVN podzielił się z widzami osobistymi historiami i pasjami znanych gwiazd oraz uczestników programów. Bohaterowie przekonują, że gdy jesteś sobą, możesz wszystko. TVN z okazji swoich 25 urodzin celebruje otwartość na ludzi oraz przybliżanie widzom świata, który inspiruje, zaskakuje, edukuje i bawi.

25 urodziny TVN na antenie - emisja programów

  • “Dzień Dobry TVN”, 3 października, 8:00
    • “Fakty”, 3 października, 19:00
      • “Milionerzy”, 3 października, 20:55

        Zobacz także:

        Źródło: TVN

        Źródło zdjęcia głównego: TVN

        podziel się:

        Pozostałe wiadomości

        Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
        Materiał promocyjny

        Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana