Specjalny odcinek "MasterChefa" z prowadzącymi Dzień Dobry TVN
Specjalny odcinek "MasterChefa" będzie emitowany już w tę w niedzielę, 25.09 w stacji TVN o godz. 20:00. To właśnie w tym odcinku gośćmi będą prowadzący Dzień Dobry TVN, w tym między innymi Ewa Drzyzga. W rozmowie z Karoliną Kalatzi z serwisu dziendobry.tvn.pl opowiedziała o emocjach, jakie towarzyszą jej podczas programu.
- Na początku to bardzo smakowita rola. Rozkoszna, kiedy możesz się zachwycać tyloma smakami. Dla mnie to też ogromna lekcja erudycji kulinarnej, bo opowiadać w sposób czytelny i klarowny, za każdym razem intrygujący i w inny sposób opisujący doznania smakowe to jest wielka sztuka - stwierdziła.
Dziennikarka przyznała także, że bycie jurorką w takim programie jest dla niej bardzo trudne. - To dramatyczny spór wewnętrzny ze sobą samą, jak to powiedzieć, że się jest za kimś, kiedy się chce nagrodzić każdego - powiedziała.
Ewa Drzyzga o ulubionej kuchni i gotowaniu
Plan "MasterChefa" to idealne miejsce, by wypytać naszych gości o ich kulinarnych faworytów. - Najbardziej lubię kuchnię lekką, śródziemnomorską - albo nie - baskijską. Ulubionego dania nie mam, ale dziś zaprezentowano nam ośmiornicę i uwielbiam ośmiornicę. Bardzo lubię też szarlotkę, zupę grzybową, krupnik. To zależy od nastroju wewnętrznego - stwierdziła.
Ewa Drzyzga wyznała, że jej popisowym daniem jest szarlotka, którą zawsze piekła na swoje urodziny i częstowała nią współpracowników.
Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji na Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.
Zobacz też:
- Diety gwiazd - jak chudną Adele i J.Lo? Małgorzata Rozenek podzieliła się także swoimi patentami
- Michał Wiśniewski znowu ślubował miłość. "Było pięknie i niesamowicie wzruszająco"
- Po czym poznać, że pies umiera? Lekarka weterynarii wskazuje objawy nadchodzącej śmierci
Autor: Karolina Kalatzi
Reporter: Karolina Kalatzi
Źródło zdjęcia głównego: Mateusz Grochocki/East News