Filip Chajzer na planie programu "MasterChef"
To już 11. sezon kulinarnego programu "MasterChef", który nasi widzowie kochają. Podczas tej edycji gośćmi jednego z odcinków będą prowadzący Dzień Dobry TVN. Wielu z nich wyznało, że kuchnia to ich królestwo, a zrobione w niej potrawy potrafią zadowolić nawet najbardziej wybredny żołądek.
Intymne rozmowy na dziendobry.tvn.pl
W rozmowie z Karoliną Kalatzi z serwisu dziendobry.tvn.pl Filip Chajzer powiedział, że jego ulubionym daniem jest spaghetti z przepisu jego babci Ewy. Zdradził też, że sam często odtwarza to danie i na dodatek jest jedyną osobą, która potrafi je zrobić.
A jakie jest popisowa potrawa naszego prowadzącego? - Śledź - odpowiedział Filip.
Filip Chajzer zemdlał z powodu zapach wątróbki
Filip Chajzer przyznał także ma czarną listę warzyw, których nie tyka. Są na niej czosnek i cebula, na które dziennikarz jest uczulony. Prowadzący Dzień Dobry TVN dodał też, że jest danie, które zwaliło go kiedyś z nóg i od tamtego czasu omija je szerokim łukiem. - Kiedyś wszedłem do kuchni, gdzie smażona była ta rzecz, o której zaraz powiem, i ja wtedy zemdlałem. Zemdlałem na sam zapach. Wątróbka! Zapach smażonej wątróbki sprawił, że straciłem przytomność i się wyłożyłem. Nienawidzę - powiedział Filip Chajzer.
Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.
Zobacz też:
- Sandra Kubicka zrobiła sobie nowe tatuaże: "Każdy ma bardzo ważną historię"
- "Kuba Wojewódzki". Małgorzata Rozenek-Majdan ujawniła kolejne telewizyjne marzenie
- Sara James o finale w amerykańskim Mam Talent. Czy chce porzucić szkołę dla kariery w USA
Autor: Karolina Kalatzi
Reporter: Karolina Kalatzi
Źródło zdjęcia głównego: Paweł Wodzynski/East News