Robert Stockinger i kierownik planu "Dzień Dobry TVN" pomocnikami w kuchni Sebastiana Olmy

Kierownik planu i Robert Stockinger pomocnikami Sebastiana Olmy
Kierownik planu i Robert Stockinger pomocnikami Sebastiana Olmy
Kierownik planu i Robert Stockinger pomocnikami Sebastiana Olmy
Kulinarna podróż z Polanem
Kulinarna podróż z Polanem
Szparagowy zawrót głowy
Szparagowy zawrót głowy
Popisowe domowe zupy Andrzeja Polana
Popisowe domowe zupy Andrzeja Polana
Wigilijne potrawy Polana
Wigilijne potrawy Polana
Pizza a la Polan
Pizza a la Polan
Kuchnia winogronowa
Kuchnia winogronowa
Wielkie gotowanie w Dzień Dobry TVN. Do szefa kuchni Sebastiana Olmy dołączył Robert Stockinger, a nawet kierownik planu programu na żywo Łukasz Kongiel. Jakiego zadania się podjęli? Zobacz nagranie.

Robert Stockinger i kierownik planu w kuchni "Dzień Dobry TVN"

W czwartkowym programie (17.11) Sebastian Olma przygotowywał dania z różnych odmian ziemniaków. Poradził też widzom, jak w sklepie wybrać te te najsmaczniejsze i najbardziej pasujące do potrawy, którą chcemy przygotować.

Gdy kucharz zaczął trzeć ziemniaki, dołączyły do niego dwie zaskakujące osoby. Robert Stockinger, który zwykle zajmuje się w Dzień Dobry TVN zbieraniem komentarzy od widzów oraz Łukasz Kongiel - kierownik planu programu. Dotychczasowe funkcje nie przeszkodziły im w tym, aby na moment zająć się gotowaniem.

Sebastian Olma ma nietypowych pomocników

Na nagraniu widać, jak panowie trą ziemniaki aż na trzy miski. Biorąc pod uwagę czasochłonność tego zadania, taka pomoc na pewno przydała się Sebastianowi Olmie.

Co udało się z nich przygotować? O tym w programie.

Nie oglądałeś Dzień Dobry TVN na antenie? Wszystkie odcinki znajdziesz na platformie Player.pl.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Jak nosić pierścionki? Podpowiadamy! 
Materiał promocyjny

Jak nosić pierścionki? Podpowiadamy!