Jak zrobić pieczonego kurczaka zagrodowego z cytrusami, figami i gruszkami, wiosenny rosół na kurczaku zagrodowym z młodymi warzywami, a także świąteczną sałatkę z kurczakiem, makaronem orzo i warzywami?
Jak przyrządzić chrupiącą rzodkiewkę z różnymi sosami, krem selerowy z sałatką na bazie łodygi, sałatkę z młodymi warzywami i kurczakiem, a także truskawki macerowane z syropem z kwiatów bzu i miętą?
W kuchni Dzień Dobry TVN dziś rządzi zieleń. Sebastian Olma zaprezentował pyszne i proste przepisy z wykorzystaniem mrożonego szpinaku. Sprawdź, jak przygotować tartę, spaghetti czy faszerowanego kurczaka.
Sprawdź, jak zrobić śledzika z jabłkiem i puszystą śmietaną, tatara ze śledzia na tostach z piklami i majonezem wasabi, tartaletki ze szpinakiem, błękitnym serem i wędzonym łososiem, racuszki z prażonymi jabłkami i cukrem cynamonowym, a także pierś z kurczaka na zimno z salsą na bazie ananasa i chili.
Jak zrobić pierogi gotowane z ziemniakami, rybą wędzoną i chrzanem, pierogi pieczone z jabłkiem, cynamonem i tymiankiem, a także pierogi smażone z kurczakiem, krewetkami, imbirem i limonką?
Jak zrobić łazanki z kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami, świąteczną zupę grzybową z nitkami ciętymi i warzywami, a także świąteczną sałatkę z makaronem świderki, majonezem, kurczakiem i warzywami?
Jak zrobić krokiety ze śledziami, borowikami i duszoną kapustą, śledzie po cygańsku z grzankami, krem ziemniaczany ze śledziem i chrzanem, a także śledzia w śmietanie z koziego twarogu, z pieczonym ziemniakiem?