"Kuchenne rewolucje" w Tomaszowie Mazowieckim. Magda Gessler u praprawnuczki Marii Konopnickiej

Źródło: x-news
Kuchenne rewolucje, odcinek 3
Kuchenne rewolucje, odcinek 3
Inspirujące Kobiety Olga Legosz
Inspirujące Kobiety Olga Legosz
Dorota Wellman Inspirujące Kobiety - zapowiedź
Dorota Wellman Inspirujące Kobiety - zapowiedź
Angelika Wątor walczy szablą i jest żołnierzem
Angelika Wątor walczy szablą i jest żołnierzem
"Inspirujące kobiety": Elena Pawęta
"Inspirujące kobiety": Elena Pawęta
"INSPIRUJACE KOBIETY" z Katarzyną Fetter
"INSPIRUJACE KOBIETY" z Katarzyną Fetter
W 3. odcinku 25. sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler pojawiła się w Tomaszowie Mazowieckim. To będzie zmiana, o której usłyszy cała Polska. Tym razem pomocy kulinarnej ekspertki potrzebowała praprawnuczka Marii Konopnickiej.

"Kuchenne rewolucje" w Tomaszowie Mazowieckim

Trzeci odcinek "Kuchennych rewolucji" tradycyjnie rozpocznie się testowaniem tego, co restauracja, która potrzebuje pomocy ma do zaoferowania. Już na tym etapie Magda Gessler zauważy istotne błędy.

- Tak kwaśne, że aż gryzie w buzie - powiedziała zniesmaczona restauratorka.

W kuchni też nie było najlepiej. W tym odcinku Gessler załamała się po wejściu a zaplecze - źle przechowywane mięso to dopiero wierzchołek góry lodowej. Jedno jest pewne, nadszedł czas na prawdziwą rewolucję.

Magda Gessler w Tomaszowie Mazowieckim

Magda Gessler zdecydowała się przyjechać do Tomaszowa Mazowieckiego, aby przeprowadzić rewolucję. Zaproszenie dostała w formie wiersza i, jak się okazało, nie był to przypadek.

- Jestem praprawnuczką Marii Konopnickiej - powiedziała właścicielka w rozmowie z restauratorką.

"Kuchenne rewolucje" to program uwielbiany przez widzów. Magda Gessler wytrwale podróżuje po Polsce, aby pokazać restauratorom jak prowadzić swój biznes. Już po raz 25. pokazuje, że zmiana jest ważna. Nowy odcinek programu można zobaczyć w czwartek o 21:35 w TVN oraz w Player.pl

Zobacz także:

Autor: Daria Pacańska

Źródło zdjęcia głównego: TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana