W kuchni Dzień Dobry TVN mamy smaka na ziemniaka. Z tej okazji Grzegorz Zawierucha przygotował swoje sposoby na pyszne i zdrowe dania z tym warzywem. Sprawdź jego przepis na zapiekane łódeczki ziemniaków podane ze śmietanowo - szczypiorkowym sosem, które zachwycą Twoje podniebienie.
W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przygotował różne możliwości na ziemniaczane pyszności.
W kuchni Dzień Dobry TVN zagościła kasza manna, ale w zupełnie nowej odsłonie. Grzegorz Zawierucha zaprezentował, jak zrobić ją na wytrawnie - z sosem pomidorowym i oliwkami. Sprawdź jego przepis.
W kuchni Dzień Dobry TVN króluje kasza manna. To produkt, którego za rzadko używamy w naszych potrawach. Grzegorz Zawierucha pokazał, jak zrobić pyszne wytrawne placuszki z kaszy manny z dipem warzywnym. Sprawdź jego przepis
Nie masz pomysłu na obiad? Z rozwiązaniem przychodzi Grzegorz Zawierucha i jego niezwykle prosta zapiekanka z kaszy manny. Zobacz, jak przygotował ją w kuchni Dzień Dobry TVN i ciesz się jej smakiem!
Chlebki z kaszy manny to idealny dodatek do wielu potraw. Świetnie sprawdzą się w połączeniu z kurczakiem w zielonym curry. Sprawdź, jak przygotował to danie z autorskiego przepisu, Grzegorz Zawierucha, w kuchni Dzień Dobry TVN.
Niedoceniony por ma w sobie ponad 80 różnych substancji odżywczych. Warto sięgać po to warzywo w kuchni. Tak też zrobił Grzegorz Zawierucha, który w kuchni Dzień Dobry TVN przygotował krem z pora i ziemniaków. Sprawdź przepis.
Por jest nie tylko smaczny, ale zawiera również wiele wartościowych składników odżywczych. W kuchni Dzień Dobry TVN dania z jego wykorzystaniem przygotował Grzegorz Zawierucha. Sprawdź przepis na faszerowane liście pora.
Por jest pyszny i można go na wiele sposobów wykorzystać w kuchni. W kuchni Dzień Dobry TVN udowodnił to Grzegorz Zawierucha. Sprawdź przepis na tartę z pora i grzybów.
Por jest pyszny, niskokaloryczny, zdrowy i można świetnie sprawdzający się w różnych potrawach. Kilka pyszności w kuchni Dzień Dobry TVN przygotował Grzegorz Zawierucha. Sprawdź przepis na kurczaka z porem i białą fasolą.
W kuchni Dzień Dobry TVN glutenowy zawrót głowy. Z tej okazji Grzegorz Zawierucha zaprezentował pomysły na dania z produktami zbożowymi, idealne na śniadanie, obiad i kolację.
W kuchni Dzień Dobry kucharz Grzegorz Zawierucha przygotował wytrawny flan. Jest to popularny hiszpański deser. Sprawdź, jak przygotować flan szparagowy z pastą z czosnku niedźwiedziego. Idealnie sprawdzi się jako przekąska.
Sezon na szparagi właśnie trwa. Z tej okazji w kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przedstawił swoje przepisy na pyszne dania. Sprawdź, jak przygotować prostą i smaczną zapiekankę ze szparagami.
W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przygotował cielęcinę ze szparagami w towarzystwie fenkuła i czosnku niedźwiedziego. To pyszne danie, które przyniesie powiew wiosny do Twojej kuchni. Sprawdź, jak je przygotować.
Sezon na szparagi trwa w najlepsze. Z tej okazji w kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha prezentuje, co można z nich przygotować. Sprawdź jego autorski przepis na pyszny makaron z pesto z czosnku niedźwiedziego i szparagami.
Przedstawiamy świetny pomysł na drugie śniadanie zamiast nudnej kanapki. Naleśniki z serem feta i dipem pomidorowym to pyszny posiłek, który można wziąć do pracy lub do szkoły. Sprawdź, jak przygotował je Grzegorz Zawierucha w Dzień Dobry TVN z autorskiego przepisu.
Pomysłowe drugie śniadanie z fantazją? Koniecznie wypróbuj przepis Grzegorza Zawieruchy. W kuchni Dzień Dobry TVN zaprezentował, jak przygotować placuszki z komosy ryżowej z dipem jogurtowym. Warto wypróbować je w domu.
Koniec z nudnymi kanapkami. W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przedstawił ciekawe pomysły na lunch do szkoły i pracy. Sprawdź, jak przygotować słoik rozmaitości, w sam raz na drugie śniadanie.
Nie masz pomysłu na przekąskę do pracy lub do szkoły? W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przygotował idealne dania, które można zabrać ze sobą na drugie śniadanie. Sprawdź, jak przygotować kurczaka zawiniętego w liść sałaty.
W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przygotował swoje nowatorskie pomysły na świąteczną sałatkę. Królową jest oczywiście jarzynowa, ale co jeśli mamy ochotę na powiew świeżości i nowe smaki na stole? W takiej sytuacji warto wypróbować przepis na świąteczną sałatkę z kurczakiem naszego kucharza. Sprawdź, jak ją zrobić.
Wielkanoc nie może się obyć bez sałatek. W kuchni Dzień Dobry TVN swoimi propozycjami podzielił się Grzegorz Zawierucha. Jak zrobić zieloną sałatkę z serem kozim? Sprawdź pyszny przepis.
Szukasz pomysłu jaką sałatkę na Wielkanoc przygotować? W kuchni Dzień Dobry TVN swoimi propozycjami podzielił się Grzegorz Zawierucha. Jak zrobić sałatkę strasburską? Sprawdź prosty przepis.
Jak co roku stajemy przed trudnym wyborem - jaka sałatka na Wielkanoc będzie odpowiednia? W kuchni Dzień Dobry TVN swoimi propozycjami podzielił się Grzegorz Zawierucha. Jak zrobić wiosenną sałatkę z pieczarkami, ziemniakami i papryką?
Nie masz pomysłu na coś pysznego? Z pomocą przychodzi Grzegorz Zawierucha, który często dzieli się swoimi przepisami w kuchni Dzień Dobry TVN. Jak zrobić zapiekany ser feta ze szpinakiem? Sprawdź przepis.
Szukasz pomysłu na pyszne, domowe ciasto? W kuchni Dzień Dobry TVN prostym i wyjątkowym w smaku przepisem, inspirowanym kuchnią francuską, podzielił się Grzegorz Zawierucha. Jak zrobić kremowe ciasto francuskie? Sprawdź przepis.
Dania inspirowane francuskimi przysmakami to specjalność Grzegorza Zawieruchy. Jak zrobić szparagi i szynkę prosciutto zapiekane w cieście francuskim? Wypróbuj prosty przepis krok po kroku.
Kuchnia francuska jest pełna wyjątkowych smaków. Jak zrobić Vol-au-vent z krewetkami i beszamelem? Sprawdź pyszny przepis Grzegorza Zawieruchy.
Taramasalata to popularna pasta grecka, tradycyjnie wykonywana z ikry i podawana jako przystawka. Grzegorz Zawierucha w kuchni Dzień Dobry TVN zaprezentował jej wegańską wersję. Sprawdź, jak przygotować pastę z grochu.
W kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha przedstawił swój sposób na wielkanocne postne dania. Ciasta na święta można przygotowywać na słodko, ale też wytrawnie. Sprawdź, jak przygotować pyszne wielkanocne ciasto z jajkami z przepisu Grzegorza Zawieruchy.
Pyszne gołąbki w wersji wegańskiej przygotował w kuchni Dzień Dobry TVN Grzegorz Zawierucha. To idealne danie postne. Sprawdź, jak przygotować gołąbki z ziemniakami i kaszą gryczaną.