Wzruszona Magda Gessler gratuluje córce: "Jestem z ciebie ogromnie dumna"

Magda Gessler
Kamil Piklikiewicz/East News
Magda Gessler to najsłynniejsza polska restauratorka, która jak nikt zna tajniki branży gastronomicznej. W jej ślady poszła córka Lara, która prowadzi cukiernię w Warszawie, a od niedawna także pracownię. Mama nie kryje dumy i postanowiła pogratulować córce nowego przedsięwzięcia.

Magda Gessler gratuluje córce

Lara Gessler gastronomię ma we krwi. Córka prowadzącej program „Kuchenne rewolucje” od lat prowadzi znaną w Warszawie cukiernię, a teraz także Pracownię Kulinarną. Przedsięwzięcie ma się skupiać na organizacji warsztatów, szkoleń i różnych wydarzeniach kulinarnych.

Chcąc uczcić otwarcie nowego miejsca, Magda Gessler pośpieszyła z gratulacjami.

Lara Gessler okazała się naprawdę niezłą kreatorką swoich wnętrz, smaków i pomysłów

– mówiła przejęta Magda Gessler w filmiku na Instagramie.

Jestem z ciebie ogromnie dumna, a patrząc na ciebie i Mateusza, na wasze zdjęcia, po prostu się popłakałam

- dodała prowadząca „Kuchenne rewolucje” .

Lara Gessler zbiera życzenia

Wielu fanów postanowiło dołączyć do gratulacji złożonych Larze. Pod postem Magdy Gessler szybko pojawiły się pozytywne, pełne wsparcia komentarze.

Od całego serca życzę żeby wszystko się udało i było tylko dobrze!!??
wzajemnie Pięknego Radosnego popołudnia życzę
Besos❤️
Gratuluję Bombowej,Pięknej,Utalentowanej Córy❤️??

- czytamy w komentarzach.

ZOBACZ: Lara Gessler w Dzień Dobry TVN opowiadała o swojej ciąży i karierze w gastronomii.

Zobacz też:

Lara Gessler rozczuliła swoją mamę zdjęciem ciążowego brzuszka. „Moja kochana i się wzruszyłam, poryczałam...”

Lara Gessler o ciąży i pracy. „Trzeba być wiernym sobie i starać się być dobrym człowiekiem, a wtedy będziesz też dobrą matką”

Lara Gessler o ciąży: „Służy mi, gdyby nie brzuch i ochota na sok z pomarańczy, to bym się nie zorientowała”

Autor: Agata Polak

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana