"Kuchenne Rewolucje" w Borach Tucholskich. Kłopoty pojawiły się już po kilku minutach

"Kuchenne rewolucje"
"Kuchenne Rewolucje" w Borach Tucholskich
Źródło: TVN/x-news
Magdalena Gessler odwiedziła Bory Tucholskie. To właśnie tam powstała restauracja inspirowana militariami. Właściciele mający wojskową pasję postanowili otworzyć  jadłodajnię. Jak przyznali, sami nie gotują i nie znają się na prowadzeniu lokali gastronomicznych. Kłopoty pojawiły się niedługo po rozpoczęciu wizyty prowadzącej program "Kuchenne rewolucje".  

"Kuchenne Rewolucje" sezon 23, odcinek 15

Militarna Restauracja w Borach Tucholskich zawiodła oczekiwania Magdy Gessler. Rozwodniona grochówka, którą z pewnością nie nasyciłby się żaden żołnierz, wielkie porcje i mdłe, niewyraźne smaki. Niewielkim pocieszeniem była kaczka, która mimo akceptowalnego smaku wymagała natychmiastowej interwencji prowadzącej. Maciej, główny kucharz w akcie złości opuszcza restaurację.

Magda Gessler i jej przepis na sukces

W najnowszym odcinku "Kuchennych Rewolucji" bohaterowie będą próbowali skontaktować się z Maciejem i poprosić, by wrócił do pracy. Kucharz pojawił się, jednak wysłuchał informacji o nowym menu i za chwilę znów wyszedł bez ostrzeżenia. Magda Gessler nie zamierzała czekać na jego powrót.

Jak potoczy się los restauracji w Borach Tucholskich?

"Kuchenne rewolucje" w Borach Tucholskich

Dla pracowników restauracji przygotowano szkolenie ze smaków kuchni regionalnej, która łączy w sobie wiele tradycji. Głównymi zmianami będzie całkowite przearanżowanie przestrzeni. Niestety wyzwaniem okaże się także współpraca z głównym kucharzem, Maciejem. Jak zapowiedzieli właściciele, mężczyzna często wybucha złością i zdarza się, że doprowadza pracownice do płaczu.

"Kuchenne rewolucje - gdzie oglądać"

Rewolucje w Restauracji Militarnej znajdującej się w Borach Tucholskich możecie obejrzeć w czwartek o godzinie 21:35 na antenie TVN lub na player.pl.

Zobacz także:

Autor: Dagmara Olszewska

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana