27. sezon "Kuchennych rewolucji", którego premierowe odcinki widzowie mogli oglądać na antenie TVN jesienią 2023 r., obfituje w ciekawe historie i nietuzinkowych bohaterów. Jednym z przykładów udanej rewolucji z tej serii jest przemiana bytomskiej restauracji "Pod Orzechem" w zajazd "Dziadek do Orzechów".
"Kuchenne rewolucje" są emitowane na antenie TVN nieprzerwanie od 2010 roku. Tej jesieni, stacja wypuściła już 27 edycję programu, który nadal cieszy się ogromną popularnością wśród widzów stacji TVN. Magda Gessler od lat pomaga i ratuje lokale gastronomiczne, które chylą się ku upadkowi. Przypominamy, jak wyglądały początki tego kuchennego show.
Kilkanaście lat trwania "Kuchennych rewolucji" to mnóstwo emocji, ale przede wszystkim udanych metamorfoz, jakim odwiedzone lokale poddała Magda Gessler.
Magda Gessler w drugim odcinku 26 sezonu "Kuchennych rewolucji" odwiedziła restaurację "Czterej Pancerni" w Biedrusku. Restauratorka zajęła się ratowaniem knajpy w charakterze militarnym. Pomimo starań właściciela lokal świecił pustkami.
Szczecin to piękne miasto, które każdego roku coraz bardziej się rozwija. Zwane jest również "Paryżem Północy" - brzmi światowo i tak właśnie miało być w Cafe Elegancko, do którego wybrała się Magda Gessler.
Przed nami 13. odcinek 24. edycji "Kuchennych rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedzi lokal gastronomiczny Caverna Cafe w Opolu. Czy znana restauratorka zdoła pomóc właścicielom?
Kolejny lokal, który postanowiła odwiedzić Magda Gessler znajdował się w Grodzisku Mazowieckim. Na miejscu zastała jednak nie tylko brak pomysłu na prowadzenie restauracji, ale i problemy w związku właścicieli. Czy uda jej się przeprowadzić rewolucję?
W 9. Odcinku kuchennych rewolucji Magda Gessler zawitała do Miasteczka. Mieści się tam Kawiarnia Marysieńka, prowadzona przez małżeństwo Dorotę i Marka. 25-letnia restauracja przestała już przyciągać klientów. Czy słynnej restauratorce uda się stworzyć przytulny lokal, chętnie odwiedzany przez klientów?
Magda Gessler od lat udowadnia, że prawdziwa i dobra kuchnia zaczyna się w sercu. Wyjaśnia restauratorom, że gastronomię trzeba po prostu kochać. Kreatorka smaku osobiście zwróciła się do uczestników "Kuchennych Rewolucji", które tym razem zawitały do Miastka. Wszystko wskazuje na to, że zadziała się magia.
W 5. odcinku "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler zawitała do Sokołowa Podlaskiego. Mieści się tam restauracja "Kuźnia smaków", prowadzona przez Martę i jej męża Czarka. Choć właściciele mają zgrany zespół i zapał do pracy, to brakuje im wiedzy, którą mogliby przekuć w sukces. Czy słynnej restauratorce udało się stworzyć przytulny lokal, w którym tętni życie?
Magda Gessler już od jedenastu lat bawi i inspiruje widzów "Kuchennych rewolucji", którzy z zapartym tchem śledzą dokonania restauratorki. Mimo upływu lat program się nie nudzi i przyciąga przed telewizory miliony fanów. Teraz show odniosło kolejny sukces, czym gwiazda pochwaliła się w mediach społecznościowych.
Magda Gessler tym razem wybrała się do Brzegu Dolnego, niewielkiego miasteczka niedaleko Wrocławia. Patryk, właściciel lokalu "Wilcza 8" od zawsze marzył o własnej restauracji. Cel udało się osiągnąć szczególnie, że wcześniej z powodzeniem prowadził niewielką cukiernię. Dlaczego więc potrzebował pomocy Magdy Gessler?
"Kuchenne rewolucje" tym razem nad polskim morzem. To tu, w gminie Orłowo restaurację prowadzi pani Klaudia, która na pomoc wezwała kreatorkę smaków, Magdę Gessler. Co się wydarzy w 13 odcinku 22 sezonu programu?