Materiał promocyjny

Wakacje z audiobookiem. "Na naszych stanowiskach można skorzystać z porządnej dawki literatury"

Projekt Plaża #przystaneksport - storytel
Beztroski wypoczynek na plaży z książką w ręku to wymarzony urlop dla wielu Polek i Polaków. A gdyby tak wersję papierową zamienić na elektroniczną? W aplikacji Storytel można odsłuchać kilkadziesiąt tysięcy pozycji, skatalogowanych w 21 kategoriach.

Strefa Storytel w Kołobrzegu

Tegoroczny Projekt Plaża odbywa się pod hasłem #przystaneksport. Olivier Janiak wraz z ekipą TVN odwiedza kolejne nadbałtyckie kurorty, by umilić czas mieszkańcom i turystom. Obok wakacyjnych atrakcji nie brakuje też stref relaksu. Zalicza się do nich m.in. ta zorganizowana przez Storytel.

- Na naszych stanowiskach z audiobookami można skorzystać z porządnej dawki literatury. Storytel to przede wszystkim szeroka gama dostępu . Mamy też specjalną strefę dla dzieciaków , gdzie mogą malować farbami, robić bransoletki oraz skakać na gigantycznej poduszce, która przyciąga masę dzieci z całej plaży. My się z tego cieszymy, bo widzimy ich radość, a rodzice w tym momencie mogą usiąść i odpocząć na naszych leżaczkach i testować naszą aplikację - przekonuje Mateusz, jeden z animatorów w strefie Storytel.

Tysiące pozycji w aplikacji Storytel

W aplikacji Storytel można odsłuchać kilkadziesiąt tysięcy pozycji, skatalogowanych w 21 kategoriach. Przypadnie ona do gustu miłośnikom audiobooków i e-booków. I na tym nie koniec. - Jest też tryb "Kids" przeznaczony dla dzieci. Rodzic jest więc spokojny, że dziecko nie wejdzie np. do kategorii horroru - argumentuje animator.

Aby korzystać z aplikacji Storytel, wystarczy zarejestrować się na oficjalnej stronie. Przez 7 dni możemy z niej korzystać zupełnie za darmo.

Wszystkie odcinki Dzień Dobry TVN i Dzień Dobry Wakacje znajdziesz w serwisie Player.

Zobacz także:

Autor: Dominika Czerniszewska

Reporter: Olivier Janiak

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana