Magda Gessler w przyłbicy na planie "Kuchennych rewolucji”. Kiedy zobaczymy nowe odcinki?

Magda Gessler
Magda Gessler
Magda Gessler z powodu koronawirusa zawiesiła prace nad programem. Dziś już wiemy, że Kuchenne Rewolucje wracają po przerwie. Restauratorka pochwaliła się w mediach społecznościowych zdjęciem z planu nagraniowego. Jak wygląda jej praca w dobie pandemii?

Kuchenne Rewolucje wstrzymane przez koronawirusa

Producenci "Kuchennych Rewolucji" z powodu pandemii zawiesili emitowanie programu. Ze względów bezpieczeństwa odwołano zaplanowanie nagrania.

Dlaczego w telewizji nie zobaczyliśmy wcześniej przygotowanych odcinków? Jak przyznała Magda Gessler, decyzja taka zapadła, ponieważ uczestnicy nie mogliby skorzystać z promocji, jaką zapewnia show. Lokale były bowiem zamknięte.

Gdy obostrzenia są stopniowo luzowane, właściciele restauracji, kawiarni i barów ponownie mogą zaprosić klientów. W związku z tym ruszyły również kolejne nagrania programu.

Magda Gessler publikuje zdjęcie z planu

18 maja rząd zniósł obostrzenia dotyczące gastronomii. Teraz właściciele restauracji mogą nie tylko przyrządzać zamówienie na dowóz, ale także powitać pierwszych gości przy stolikach. Dlatego ruszyły także zdjęcia do nowego sezonu "Kuchennych Rewolucji". Magda Gessler pochwaliła się na Instagramie zdjęciem z planu, który realizowany jest w Starogardzie.

Jak wygląda praca w dobie pandemii? Nie obyło się oczywiście bez przyłbic.

Powrót "Kuchennych rewolucji". Pierwszy w tych dziwnych czasach. Lekka odwilż. Restauracje zaczynają działać, przestrzegając żelaznej dyscypliny. Od wczoraj walczymy o losy restauracji. Dziś Starogard

- napisała prowadząca program.

Wszystko wskazuje na to, że niebawem na antenie TVN pojawią się nagrane wcześniej odcinki "Kuchennych Rewolucji". Nowe zostaną wyemitowane w jesiennej ramówce.

Więcej o jubileuszu "Kuchennych rewolucji" znajdziecie na stronie programu Uwaga TVN.

Zobacz też:

Autor: Nastazja Bloch

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana