"Kuchenne rewolucje" - jubileuszowa edycja
Celne riposty i cięty język uwielbianej przez widzów Magdy Gessler sprawiają, że polska gastronomia nie jest już taka sama, jak dziesięć lat temu. „Czy wy jesteście normalni?”, „Dlaczego trujecie ludzi?”, „Czy to było mrożone?” - te pytania każdy fan programu zna już na pamięć. Pozytywna energia, dystans do siebie i świata, a przede wszystkim doświadczenie i wiedza gastronomiczna prowadzącej powodują, że „Kuchenne rewolucje” opanowały całą Polskę!
W jubileuszowym sezonie restauratorka ponownie podejmie się niemożliwego i odkryje wiele ciemnych stron różnych kulinarnych biznesów. Czy jej recepta na sukces zadziała w każdym przypadku?
Pierwszym miastem na mapie jesiennej edycji programu będzie Ostrów Wielkopolski. „Best Bar” funkcjonuje tam jako lokal typu fast food już od kilkunastu lat. Położony blisko centrum przez lata cieszył się powodzeniem. Zarówno kebaby, zapiekanki, jak i pizza znajdowały tam swoich miłośników. Edward, początkowo dostarczający gaz w butlach do „Best Baru” otrzymał od właściciela propozycję odkupienia lokalu. Po szybkim rozeznaniu na rynku mężczyzna uznał, że restauracja ma duży potencjał na sukces. Edward nie zdecydował się na wprowadzenie zmian, zostawiając dawnych pracowników, menu oraz dostawców. Szybko okazało się, że „Best Bar” nie jest tak korzystną inwestycją, jak oczekiwał nowy właściciel. Błędy w prowadzeniu restauracji dostrzegają także zatrudnione w nim osoby. Lokal jest zaniedbany, nie ma klimatyzacji, ani ogrzewania, co powoduje, że latem jest w nim bardzo gorąco, a zimą naprawdę zimno. Edward uznał, że sytuacja jego baru jest tak bardzo zła, że pomóc może tylko Magda Gessler.
Zobacz też:
- "Kuchenne rewolucje" od 10 lat na antenie TVN. Magda Gessler: "To absolutne szaleństwo!"
- Magda Gessler. Do Kanady trafiła dzięki miłości! Zobacz jak wypoczywa znana restauratorka.
- Magda Gessler. W DDTVN zdradziła, jak "smakowało" jej dzieciństwo. Była niejadkiem czy łakomczuszkiem?
Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN
Źródło: Agencja TVN