Kuchenne rewolucje w Bielsku-Białej. Czy Magda Gessler uratuje bistro i zdesperowanych właścicieli?

"Kuchenne rewolucje" w Bielsku-Białej
"Kuchenne rewolucje" w Bielsku-Białej
Źródło: materiał prasowy
Tym razem Magda Gessler zawita z kamerami w Bielsku-Białej i przyjrzy się sytuacji w Bistro 43 300. Lokal swoją nazwę wziął od kodu pocztowego miasta, a prowadzą go małżonkowie Natalia i Robert z pomocą taty Roberta, Krzysztofa. Problem jednak w tym, że mimo sporej ekipy, żadne z nich nie ma pojęcia o gastronomii. Co się wydarzy w kolejnym odcinku "Kuchennych rewolucji"?

"Kuchenne Rewolucje" w Bielsku-Białej

W Bielsku-Białej mieszka 150 tysięcy ludzi, a Bistro 43 300 najchętniej nakarmiłoby ich wszystkich. Niestety codzienna walka o gości nie przynosi żadnych efektów, a włożone w biznes oszczędności życia dawno się skończyły. Młodzi właściciele, chcąc zmienić kolej rzeczy, spędzają w restauracji całe dnie, zaniedbując przy tym życie rodzinne. Jak twierdzą, mają wyrzuty sumienia, że ich pięcioletni synek ciągle czeka na rodziców, a ciężka i czasochłonna praca, zamiast zysków przynosi powiększające się zadłużenie i frustrację.

Partnerzy ewidentnie nie radzą sobie z problemami, a ucieczką dla mężczyzny okazuje się alkohol. Robert w porę znajduje pomoc i dziś jako terapeuta uzależnień pomaga innym. Z kolei o pomoc w ratowaniu upadającego bistro właściciele postanowili poprosić Magdę Gessler. Znana restauratorka ruszyła do Bielska! Czy udało się jej postawić na nogi bistro z potencjałem?

"Kuchenne Rewolucje" - gdzie i kiedy oglądać

Emisja odcinka w czwartek (24 listopada) o godz. 21:35 w TVN. Zmagania bohaterów popularnego formatu można śledzić także za pośrednictwem serwisu Player.pl.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

Autor: Nastazja Bloch

Źródło: materiały prasowe

Źródło zdjęcia głównego: materiał prasowy

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana