Wiosenne śniadanie Lary Gessler to bomba witaminowa!

Kiedy po długiej zimie w końcu przychodzi wiosna, mamy ochotę na lżejsze jedzenie. Na naszych talerzach zaczynają gościć warzywa i owoce. Lara Gessler wybrała się do miejsca, gdzie można zjeść pyszne i zdrowe śniadania. Co wybrała? Zobaczcie!
Kiedy czuję, że idzie wiosna mam ochotę na witaminy. Zjadłabym świeże maliny i banany.

- zdradziła na wstępie Lara Gessler.

>>> Zobacz także: Lara Gessler i przepis na duńskie śniadanie.

Zuzanna Żmihrowska i Piotr Garbacki stworzyli w Warszawie kameralne miejsce, gdzie można zjeść pyszne, kolorowe i zdrowe śniadania z mnóstwem owoców.

Lara wybrała granolę z masłem orzechowym i bananami, a do picia koktajl z banana, z nasionami konopi i mięty, a więc bomba witaminowa!

Śniadanie Lary nie tylko obłędnie smakuje, ale również pięknie się prezentuje. Od razu przywodzi na myśl wakacje w egzotycznym miejscu.

Zuzanna i Piotr w komponowaniu śniadaniowych bowli doszli do prawdziwej perfekcji. Jak przyznali, na początku działalności ich blendy nie były tak idealne, ani pod względem smakowym, ani estetycznym. Metodą prób i błędów osiągnęli sukces.

Napatrzyłam się na zdjęcia i próbowałam je odtworzyć. Pierwsze takie bowle jadłam w Indonezji.

- zdradziła właścicielka Zuzanna Żmihrowska.

>>> Zobacz też: Zioła w słodyczach Lary Gessler.

Lara Gessler. Cukiernik i bizneswoman w jednym.

Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości