Kiedy czuję, że idzie wiosna mam ochotę na witaminy. Zjadłabym świeże maliny i banany.
- zdradziła na wstępie Lara Gessler.
>>> Zobacz także: Lara Gessler i przepis na duńskie śniadanie.
Zuzanna Żmihrowska i Piotr Garbacki stworzyli w Warszawie kameralne miejsce, gdzie można zjeść pyszne, kolorowe i zdrowe śniadania z mnóstwem owoców.
Lara wybrała granolę z masłem orzechowym i bananami, a do picia koktajl z banana, z nasionami konopi i mięty, a więc bomba witaminowa!
Śniadanie Lary nie tylko obłędnie smakuje, ale również pięknie się prezentuje. Od razu przywodzi na myśl wakacje w egzotycznym miejscu.
Zuzanna i Piotr w komponowaniu śniadaniowych bowli doszli do prawdziwej perfekcji. Jak przyznali, na początku działalności ich blendy nie były tak idealne, ani pod względem smakowym, ani estetycznym. Metodą prób i błędów osiągnęli sukces.
Napatrzyłam się na zdjęcia i próbowałam je odtworzyć. Pierwsze takie bowle jadłam w Indonezji.
- zdradziła właścicielka Zuzanna Żmihrowska.
>>> Zobacz też: Zioła w słodyczach Lary Gessler.
Lara Gessler. Cukiernik i bizneswoman w jednym.
Autor: Redakcja Dzień Dobry TVN