Ania Starmach uczyła się matematyki na... pierogach

Ania Starmach o odcinku specjalnym "MasterChefa"
Ania Starmach o specjalnym odcinku "MasterChefa"
Ania Starmach to jedna z jurorów "MasterChefa". Widzowie poznali ją, kiedy wygrała konkurs "Gotuj o wszystko" w "Dzień Dobry TVN". Ania zauroczyła widzów nie tylko wspaniałymi daniami, ale też prawdziwą pasją i miłością do gotowania. Sama przyznaje, że Dzień Dobry TVN ma szczególne miejsce w jej sercu - tym bardziej ucieszyła się, kiedy w specjalnym odcinku "MasterChefa" dołączyli do niej i reszty jury prowadzący telewizję śniadaniową. 

Specjalny odcinek "MasterChefa"

Już w najbliższą niedzielę, 25.09 widzowie stacji TVN będą mogli zobaczyć ogrom energii i miłośników jedzenia. O kim mowa? O prowadzących Dzień Dobry TVN - to właśnie oni wybrali się do Krakowa, by wziąć udział w nagraniach do kolejnego sezonu "MasterChefa". Prowadzący nie ukrywali, że kochają jeść, a potwierdzeniem na to są ich wizyty w kuchni podczas programu Dzień Dobry TVN. Gosia Ohme wprost przyznała, że jest jedną z tych osób, które lądują tam i podjadają najczęściej.

Intymne rozmowy na dziendobry.tvn.pl

ZAWADA_PRESJAMARZENIA (2)
Ewa Zawada o presji, marzeniach i zaburzeniach lękowych
Ewa Zawada o presji, marzeniach i zaburzeniach lękowych
Marta Linkiewicz w Intymnych rozmowach
Marta Linkiewicz w Intymnych rozmowach
Daria Ładocha wspomina trudny poród
Daria Ładocha wspomina trudny poród
"Intymne rozmowy" z Darią Ładochą o dopaminie
"Intymne rozmowy" z Darią Ładochą o dopaminie
Agnieszka i Wojtek ze ŚOPW w "Intymych rozmowach"
Agnieszka i Wojtek ze ŚOPW w "Intymych rozmowach"
Ania Dec w "Intymnych rozmowach"
Ania Dec w "Intymnych rozmowach"
Michał Wiśniewski o alkoholizmie, łuszczycy i dzieciach
Michał Wiśniewski o alkoholizmie, łuszczycy i dzieciach
Małgosia Heretyk i Ernest Musiał spodziewają się córki
Małgosia Heretyk i Ernest Musiał spodziewają się córki
Ewa Zawada o seksualizacji i utracie dziewictwa
Ewa Zawada o seksualizacji i utracie dziewictwa
Julia Chatys o kompleksach
Julia Chatys o kompleksach
Julia Chatys o problemach z cerą
Julia Chatys o problemach z cerą
Sołtysikowie walczą o kolejne dziecko
Sołtysikowie walczą o kolejne dziecko
Patrycja i Andrzej Sołtysikowie o in vitro
Patrycja i Andrzej Sołtysikowie o in vitro
Agata Młynarska o chorobach, z którymi się zmaga
Agata Młynarska o chorobach, z którymi się zmaga
Sandra Hajduk o endometriozie
Sandra Hajduk o endometriozie
Marianna Gierszewska o akceptacji ciała
Marianna Gierszewska o akceptacji ciała
Wywiad z Marianną Gierszewską o chorobie, stomii i akceptacji
Wywiad z Marianną Gierszewską o chorobie, stomii i akceptacji
Sandra Kubicka szczerze o wadze i depresji
Sandra Kubicka szczerze o wadze i depresji
Małgorzata Heretyk i Ernest Musiał
Małgorzata Heretyk i Ernest Musiał

Podczas rozmów z dziennikarką serwisu dziendobry.tvn.pl dowiedzieliśmy się również, że nasi prowadzący nie tylko lubią jeść, ale i gotować. Andrzej Sołtysik wyznał, że do tej pory potrafiłby od początku do końca zrobić kiełbasę, a nauczył się tego od swojego dziadka. Gosia Ohme zdradziła nam przepis na swoje popisowe danie, a Filip Chajzer wyznał, że kiedyś zemdlał w restauracji od zapachu... smażonej wątróbki.

A jak stali bywalce w postaci jurorów "MasterChefa" zareagowali na takich gości? Zapytaliśmy o to Anię Starmach.

- Dzień Dobry TVN to jest dla mnie najlepszy program na świecie, dlatego że to tam zaczynałam swoją przygodę z TVN. Tam zaczynałam gotować. Tam wygrałam konkurs "Gotuj o wszystko". Uwielbiam przyjeżdżać do Dzień Dobry TVN i tam gotować, a jeszcze lepiej jak to oni przyjeżdżają do mojego miasta, do Krakowa. Myślę, że to będzie wyjątkowy odcinek, bo wszystko co kocham - Kraków, "MasterChef" i Dzień Dobry TVN są w jednym miejscu.

Ania Starmach o miłości do jedzenia

Podczas rozmowy Ania Starmach zdradziła nam, jakie są jej ulubione dania i co najchętniej je. Nie potrafiła jednak przyznać, którą z kuchni lubi najbardziej. Pytając o smaki, które kojarzą jej się z dzieciństwem nie sądziliśmy, że Ania uczyła się tabliczki mnożenia na... PIEROGACH.

- Ja byłam dzieckiem bardzo glutenowo-mącznym. Na lepieniu pierogów uczyłam się matematyki; dodawanie, odejmowanie, dzielenie, mnożenie. Zawsze mówiłam, że zjadłam 5,10,15,20 a potem 25 pierogów, a to jest 5 razy 5. Babcia z dziadkiem nauczyli mnie tej metody.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji na Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz też:

podziel się:

Pozostałe wiadomości