Patricia Kazadi znów zmieniła fryzurę. "Cukiereczek" - komentują fani.

Patricia Kazadi
Kamil Piklikiewicz/East News
Patricia Kazadi to prawdziwa ikona stylu, która często eksperymentuje z ubiorem, makijażem i uczesaniem. Tym razem udostępniła na Instagramie zdjęcie w pięknym fioletowym garniturze, życząc maturzystom powodzenia podczas egzaminów. Uwagę fanów zwrócił jednak nie tylko outfit celebrytki. Kazadi znów jest blondynką!

Patricia Kazadi - styl

„Trish” nie boi się eksperymentów. Bardzo często zmienia fryzury, a jeśli chodzi o ubiór, to pozostaje wierna jednej zasadzie - nic tak nie przyciąga uwagi, jak kolor. Tym razem postawiła na liliowy garnitur, w którym prezentuje się niezwykle słodko, ale i stylowo. Fani zareagowali natychmiast.

Bolało, gdy spadłaś z nieba?

- zapytała retorycznie jedna z komentujących.

Czad ta stylka!

- napisała Ada Fijał.

Do schrupania

- dodała modelka, Ola Kowal.

Słowem, stylizacja Patricii zachwyciła jej obserwatorów. Wielu z nich zwróciło także uwagę na nowe uczesanie Kazadi - celebrytka postawiła na bardzo modne obecnie wysokie kucyki. Fryzura ta była prawdziwym hitem w latach 90., które obecnie przeżywają swój renesans.

Patricia Kazadi - fryzury

„Trish” przez długi czas była blondynką. Ze zdjęć publikowanych w czasie izolacji wynikało jednak, że Patricia wróciła do naturalnego, ciemnego koloru. Nie na długo! W najnowszym poście na Instagramie pochwaliła się ponownie ciepłym blondem. Jej oryginalne kucyki zaś przywodzą na myśl piosenkarki z girls bandu Spice Girls.

Zobaczcie Kazadi w tej bardzo stylowej odsłonie:

Zobacz także:

Przełomowy rok Majki Jeżowskiej „Nigdy się tak dobrze nie czułam”

Gabi Drzewiecka obchodzi 34 urodziny! Partner złożył jej wzruszające życzenia: "Jeśli o czymś marzysz - sięgniemy po to razem"

Red Lipstick Monster o zaburzeniach odżywiania. „Jadłam po to, żeby załatwić sprawy emocjonalne w mojej głowie"

Autor: Anna Mierzejewska

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana