Magda Gessler

    Magda Gessler

    "Kuchenne rewolucje" to program, który budzi emocje widzów siedzących przed telewizorami. Wszystko za sprawą żywiołowej Magdy Gessler, która wie, czym jest prawdziwa zmiana. Na przestrzeni 11 lat znana restauratorka rzucała już talerzami, krzyczała, ale ostatecznie pomagała rozkręcać nawet najtrudniejsze biznesy. Z okazji 300. odcinka odwiedziliśmy gwiazdę z kamerami oraz porozmawialiśmy o najciekawszych wspomnieniach i planach.

    Magda Gessler od kilku dni przebywa z ukochanym Waldemarem Kozerawskim na wakacjach w jednym z hiszpańskich kurortów. W mediach społecznościowych chętnie dzieli się szczegółami z ich wyjazdu, a na najnowszym filmiku pokazała nawet przygotowania do prywatnej kolacji. Widać na nim, jak w oczekiwaniu na jedzenie tańczy do znanego hitu.

    11. odcinek 22. sezonu programu "Kuchenne rewolucje" został przygotowany w Szczyrku. To właśnie tam znajduje się restauracja "Floriańska", której długi nie były jedynym palącym problemem właścicieli. Z jedzeniem też bywało różnie. Nim wszystko spłonęło, do akcji wkroczyła Magda Gessler. Jakie zmiany tam zaszły po przyjeździe gwiazdy TVN? Nie obyło się bez jej mocnych uwag i rzucania sprzętem.

    Magda Gessler od wielu lat przeprowadza rewolucje w naszych kuchniach. Znamy ją z licznych programów telewizyjnych, uwielbiamy za werwę i za poczucie humoru. Podczas świątecznego "Drugiego śniadania mistrzów" pokazała nam się jednak w nieco bardziej prywatnym, kameralnym wydaniu. Zdradziła, co wzbudza w niej czułość i opowiedziała o zasadach panujących w jej rodzinnym domu. Co mogła robić (i czego nie) mała Magda Gessler?

    Wielkanoc, żurek i Magda Gessler to doskonałe połączenie. Jeśli nadal nie zdecydowaliście się na tegoroczną, wielkanocną zupę, to przepis na żurek Magdy Gessler jest wyborem, którego nie pożałujecie. Zobacz, jak przyrządza go prowadząca "Kuchenne rewolucje"