"Prince Charming": Jacek i Maciek wyjawili prawdę o łączącej ich relacji

Szczera rozmowa Jacka i Maćka
W 12. odcinku "Prince Charming" Jacek i Maciek zdobędą się na bardzo szczerą rozmowę dotyczącą ich relacji, a także tego, co łączy Maćka z innym uczestnikiem show.

Trudna rozmowa Jacka i Maćka

Jacek i Maciek mieli okazję porozmawiać o tym, co ich łączy, a także co dzieli. Okazało się, że nie ma pomiędzy nimi chemii, co obaj zauważyli.

- Nie ma między nami tej chemii, jaka powinna być. Ja cię lubię jako człowieka, jako kolegę. Chciałem powiedzieć ci to wcześniej, kiedy prosiłem o rozmowę. Chciałem być z tobą szczery. Nie będę też udawać na siłę flirtu, podrywu, bo to nie jest w mojej naturze żeby coś udawać - wyznał Maciek.

Jacek zauważył, że kiedy Maciek stracił zainteresowanie w stosunku do niego, postanowił nawiązać bliższy kontakt z innym uczestnikiem.

- Rzeczywiście spędzam dużo czasu z jednym z chłopaków i czuję większą chemię z kimś innym niż do ciebie. Uważam, że jest ok - powiedział Maciek.

Uczestnikowi zdecydowanie bliżej do Tomka niż do księcia. Choć przyznaje, że ten wysyła mu sprzeczne sygnał.

Maciej chce kontynuować relację z Tomkiem

Maciek zaznaczył, że program to nie jest miejsce, w którym chciałby rozwijać relację z Tomkiem. Panowie zaplanowali wspólny czas po powrocie do Polski.

- Nie mogę się doczekać aż pojadę do Tomka na Śląsk, bo już z nim rozmawialiśmy. Powiedział, że zrobi mi śląską roladę i kluski śląskie. On jest fantastycznym człowiekiem, lubię z takimi ludźmi spędzać ten czas, a czy wyjdzie z tego przyjaźń, czy wyjdzie z tego nic, czy wyjdzie z tego coś więcej to się okaże, więc ja nie lubię pisać scenariuszy swojego życia miłosnego, bo to zawsze wychodzi inaczej - podkreślił Maciej.

Program "Prince Charming" można oglądać na Player.pl, a także w TTV od poniedziałku do czwartku o godzinie 22:30.

Zobacz także:

Autor: Daria Pacańska

Źródło zdjęcia głównego: mat. prasowe

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana