Grillujemy z Piotrem Kucharskim. Jak przygotować smaczne i szybkie przekąski?

Grillujemy z Piotrem Kucharskim
Piotr Kucharski przebywa obecnie na plaży, gdzie w towarzystwie Oliviera Janiaka gotuje przepyszne potrawy. Naszym widzom przedstawił propozycje na szybkie grillowane smakołyki z szynką zwierzyniecką i kiszką ziemniaczaną w roli głównej.

Wakacyjne gotowanie

Wakacje to czas, kiedy popuszczamy sobie pasa, próbujemy nowych potraw i eksperymentujemy w kuchni. Piotr Kucharski na plaży w Darłowie przygotował proste i szybkie dania.

- Polowe warunki wymagają też dobrych produktów. Dzisiaj dość regionalnie, bo mamy kiszkę ziemniaczaną z Borów Tucholskich, szynkę zwierzyniecką, na patelni polska kiełbasa oraz kiełbasa z dziczyzny - powiedział Piotr.

Pomysły Piotra Kucharskiego

Piotr zaproponował nam szaleństwo na talerzu. Specjalista przygotował wrapy z grillowaną szynką i ananasem oraz hot-dogi z kiszką ziemniaczaną, grillowaną sałatą rzymską i grillowanym jabłkiem z musztardą.

Mam pomysł, żeby dania te podać w szalony sposób

– przyznał.

Jesteście ciekawi, jak przygotować dania? Koniecznie zobaczcie powyższe wideo.

Zobacz wideo: Letnia kuchnia pełna warzyw według Andrzeja Polana

Zobacz także:

Autor: Nastazja Bloch

podziel się:

Pozostałe wiadomości