Materiał promocyjny

Kulki i dmuchańce, czyli pomysły na super zabawę z dzieckiem. "Wstęp dla wszystkich jest wolny"

Rodzinny piknik pełen atrakcji
Zabawa jest niezwykle ważna dla dzieci. Korzystnie wpływa na ich rozwój emocjonalny, psychiczny oraz społeczny. Gdzie najlepiej bawić się dzieckiem? O tym w Dzień Dobry TVN opowiedziała Oktawia Staciewińska, ekspertka APART.

Dlaczego dzieci powinny się bawić?

Choć korzyści z zabawy są ogromne, to ważne, aby dziecku w tej beztrosce towarzyszył rodzić. Wspólnie mogą odwiedzić ul. Wawelską 5 w Warszawie. - Mamy dla Państwa, dla wszystkich, i dla dzieci, i dla dorosłych, i dla rodziców, i dla opiekunów, dla każdego coś tutaj się znajdzie, [...] przestrzeni do zabawy, do aktywności jest tutaj mnóstwo - powiedziała w Dzień Dobry TVN Oktawia Staciewińska.

Są dmuchańce, a dla starszych dzieci fotobudki, strefy makijażu, tory przeszkód. - Jest co przekąsić, jest się czego napić. Wstęp dla wszystkich jest wolny. Zaczynamy o godzinie 11.00, do godziny 18.00 tutaj jesteśmy - dodała ekspertka APART.

Jakie atrakcje przygotowano dla dzieci?

W strefie przygotowanej przez APART znajduje się także basen z kulkami. - Do którego zapraszamy dzieciaki, ale też same nawet możemy do niego wskoczyć, rodzice, opiekunowie. Jak będziemy skakały, to jest tutaj fotobudka, od razu możemy sobie zrobić pamiątkowe zdjęcie tutaj w tej strefie kulek, możemy je wysłać na maila, możemy je odebrać, [...], super atrakcja dla wszystkich - powiedziała nasza rozmówczyni.

Nie oglądałeś Dzień Dobry Wakacje na antenie? Zobacz program na platformie VOD.pl. Wszystkie odcinki oraz Dzień Dobry TVN Extra znajdziesz też na Player.pl.

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

Źródło zdjęcia głównego: Dzień Dobry TVN

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana