Materiał promocyjny

MasterChef. Wielkie Grillowanie: pobierz darmowy e-book z przepisami z programu!

MasterChef. Wielkie Grillowanie
MasterChef. Wielkie Grillowanie
Źródło: Katarzyna Lackowska Dzień Dobry TVN Online
Nie od dziś wiadomo, że grillowanie to niemal nasz sport narodowy. Kiedy tylko pierwsze promienie słońca rozgrzeją nieco zmarzniętą ziemię, rozpoczyna się biesiadowanie pod gołym niebem. Na ruszt trafia wszystko: od mięsa, przez warzywa, aż po pieczywo. Zanim jednak znów sięgniesz po niezawodną kiełbasę, czy karkówkę, którą od lat przyrządzasz w ten sam sposób - pobierz nasz e-book i sprawdź, jakie dania z grilla lądują na talerzach uczestników programu MasterChef. Wielkie Grillowanie.

MasterChef. Wielkie Grillowanie - program specjalny

Ponieważ, jak już zostało powiedziane, Polacy kochają wszystko, co z rusztu, zaprosiliśmy uczestników wszystkich edycji programu MasterChef, aby raz jeszcze stanęli w szranki. Tym razem ich zmagania odbywały się pod szyldem MasterChef. Wielkie Grillowanie. Podzieleni na dwie drużyny uczestnicy walczyli dzielnie o miano zwycięzcy programu. Każda drużyna miała, oczywiście, swojego lidera. Niebieskim w składzie: Ewa Szczęsna, Laurentiu 'Lorek' Zediu, Damian Sobek i Mikołaj Rej przewodził Michael Moran, za to czerwonym: Sylwii Garska- Chamrycz, Kubie Tomaszczykowi, Mateuszowi Guncelowi i Mariuszowi Kisielowi - Tomek Jakubiak.

>>Pobierz bezpłatny e-book

Jak im poszło? Kto wygrał i jakie dania zapewniły zwycięzcom ten zaszczytny laur? Tego dowiecie się, oglądając program. Emisja w niedzielę, 14 i 21 maja o godzinie 20:00 w TVN oraz na player.pl.

Darmowy e-book z przepisami do pobrania

Nowa odsłona programu skłoniła nas do przygotowania, razem z Heinz i Apetina, e-booka, w którym zebraliśmy dla Was wszystkie przepisy, jakie będzie można zobaczyć w programie. Wystarczy zaopatrzyć się w składniki i gotować razem z ulubionymi uczestnikami. To jednak nie wszystko - zapytaliśmy pretendentów do miana najlepszego grillmastera o to, jak wyglądają zwyczaje grillowe w ich domach. Ewa Szczęsna, Laurentiu 'Lorek' Zediu i Mikołaj Rej opowiedzieli też, jak wyglądają zwyczaje grillowe we Włoszech, Rumunii, Wielkiej Brytanii, czy Francji.

>>Pobierz bezpłatny e-book

Oprócz tego w naszym najnowszym e-booku znajdziesz przepisy, które specjalnie dla naszych czytelników przygotowały marki Heinz i Apetina - dzięki temu możemy oddać w twoje ręce kompletny produkt, który z pewnością odmieni twoje grillowe menu.

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości