Ania Wendzikowska znalazła sposób na szczęście. Jaki jest jej sekret?

Anna Wendzikowska
Kamil Piklikiewicz/East News
Każdy z nas marzy o recepcie na szczęście. Anna Wendzikowska, dziennikarka Dzień Dobry TVN, zdobyła wiedzę, jak je osiągnąć. Swoim odkryciem podzieliła się na Instagramie.

Czego potrzeba do szczęścia?

Ania Wendzikowska często publikuje prywatne zdjęcia na swoim profilu na Intagramie. Tym razem dodała bardzo osobisty post, w którym dzieli się z internautami ważnym doświadczeniem. Dziennikarka zdradziła, że dzięki pewnej relacji zmieniła swoje życie, a także - że szczęścia można się nauczyć. Od kogo?

Jeśli nie znacie Klaudii @specbabka to koniecznie zapoznajcie się z tym, o czym mówi w swoich filmikach na YT ? dla mnie to było #mindblowing ta dziewczyna zmieniła moje życie ? polecam Wam, bo Klaudia naprawdę uczy szczęścia

Siła rozmowy

Klaudia jest psychologiem wyznającym filozofię Ubuntu, a słowo to oznacza: "Ja jestem, bo Ty jesteś". Dzięki zwykłej przyjacielskiej pogawędce możemy sobie uzmysłowić, jak wiele potrafimy i odkryć w sobie źródło szczęścia.

Ania Wendzikowska, którą długie lata znałam tylko z wywiadów z gwiazdami Hollywood, leży wczoraj na deskach mojego ogrodu i uczy mnie, jak robić porządne zdjęcia na Instagram. Opowiada mi o swoim życiu a ja po raz kolejny zdaję sobie sprawę, jak barwne w sobie nosimy historie oraz jak przez innych ludzi łatwo nam zapomnieć, kim jesteśmy i jaka siła w nas drzemie.

- napisała Klaudia po wizycie Ani Wendzikowskiej.

Zobacz wideo: Bądź sobą, czyli przepis na szczęście i sukces

Zobacz też:

Biega, by ratować bezdomne czworonogi. "Praca, którą wykonuje Arek, oznacza bardzo dużo dla psów"

Demi Lovato przestała odczuwać radość z muzyki: "Chcę kariery, która nie ma nic wspólnego z moim ciałem"

Małgorzata Rozenek odsłania prawdę. "Nie chcę, tworzyć jakiejś nieistniejącej rzeczywistości, pokazuję Wam, jak teraz wyglądam"

Autor: Jola Marat

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana