W sobotę odwiedzi nas Rafał Zawierucha, który w najnowszym filmie Quentina Tarantino zagrał Romana Polańskiego. Jak wrażenia po premierze filmu "Pewnego razu... w Hollywood"? Jak wyglądała współpraca z Bradem Pittem i Leonardo DiCaprio?

Zobacz też:
"Pewnego razu... w Hollywood". Dlaczego polska premiera została przesunięta? >>>
Rafał Zawierucha - kim jest polski aktor występujący jako Polański w filmie Tarantino? >>>
Rafał Zawierucha czyli Polański wg Tarantino >>>

Filmografia Rafała Zawieruchy:

  • 2010: Nowa (serial TV), odcinek 2 jako boy hotelowy
  • od 2011: Przepis na życie (serial TV) jako Kuba, asystent Poli
  • 2011: Księstwo jako Zbyszek Pasternak
  • 2011: Siła wyższa (serial TV) jako Franek
  • 2012: Ostatnie piętro
  • 2014: Bogowie jako Romuald Cichoń
  • 2014: Miasto 44 jako Berlingowiec
  • 2014: Jack Strong jako czołgista
  • 2014: Obywatel jako delegat
  • 2014: Wkręceni jako kamerzysta
  • 2018: Trzecia połowa (serial TV) jako piłkarz Zawierucha
  • 2019: Once Upon a Time in Hollywood jako Roman Polański

Rafał Zawierucha:

Aaaaa! Jestem tutaj! Już po premierze - teraz całą noc święto kina! Święto Tarantino i całej rodziny! Całuje mocno wszystkich bez wyjątku! Dziekuje za to , że jestescie i pamiętajcie - Kino robimy dla was! Z pełną pokorą i pasją ! ❤️🎬🌪
Co sądzisz o tym artykule?
89
8
Wybrane dla Ciebie
Komentarze
0