Materiał promocyjny

Projekt Plaża w Dziwnowie. "Energetycznie rozpoczynamy każdy dzień"

Dzień Dobry Wakacje
Miasteczko Projekt Plaża w tym tygodniu zawitało do Dziwnowa. A w nim w ramach #przystaneksport, czeka wiele aktywności, z których może skorzystać każdy. Ścianka wspinaczkowa, joga czy zumba - to tylko niektóre propozycje.

Projekt Plaża - atrakcje

Projekt Plaża trwa pod hasłem #przystaneksport. Tym razem w Dziwnowie Olivier Janiak oraz animatorzy czekają na wszystkich, którzy chcą poczuć niesamowitą energię i przeżyć sportowe emocje. Można skorzystać z wielu aktywności, znajdzie się też coś dla tych, którzy uwielbiają dobrą kuchnię oraz są zapalonymi czytelnikami książek.

- My tutaj na sportowo, energetycznie rozpoczynamy każdy dzień. W naszej plażowej przestrzeni możecie państwo nie tylko pograć w siatkówkę, co zdawałoby się oczywiste na plaży, można wspinać się na skałkową przestrzeń nadmuchaną, więc bezpieczną. Jest joga i zajęcia z zumby. Przygotowaliśmy też coś dla tych z państwa, którzy lubią kulinaria - wyjaśnił Olivier Janiak.

#przystaneksport to dużo dobrej energii

Olivier Janiak oraz animatorzy tworzą przyjazną atmosferę. Można poczuć nie tylko sportowe emocje, ale również zrelaksować się i odpocząć.

- Energia, która w naszym plażowym miasteczku funkcjonuje jest naprawdę wyjątkowa, a to za sprawą cudownej młodzieży, animatorów, którzy tutaj razem ze mną czekają na państwa także, żeby to wszystko energetycznie poukładać - powiedział Olivier Janiak w programie Dzień Dobry Wakacje.

Nie oglądałeś Dzień Dobry Wakacje na antenie? Pełne odcinki znajdziesz w serwisie Player.

Zobacz także:

Polska modelka została twarzą kampanii luksusowej marki. Kim jest Ola Rudnicka?

Młoda mama na czarnej liście pasażerów linii lotniczych. Przyczyną konfliktu była pielucha

Policjantka w cywilu uratowała dławiące się dziecko. Było o krok od tragedii

Autor: Daria Pacańska

Materiał promocyjny
podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana