Jak w prosty sposób otworzyć puszkę? Testujemy kolejny patent z TikToka

Źródło: Dzień Dobry TVN
W marcu jak w garncu – sprawdzamy wasze patenty
W marcu jak w garncu – sprawdzamy wasze patenty
W marcu jak w garncu – testujemy kuchenne triki
W marcu jak w garncu – testujemy kuchenne triki
Sprawdzamy internetowe triki
Sprawdzamy internetowe triki
W marcu jak w garncu
W marcu jak w garncu
Patent na szypułkowanie truskawki za pomocą słomki
Patent na szypułkowanie truskawki za pomocą słomki
Sprawdzamy kuchenne triki
Sprawdzamy kuchenne triki
W ramach naszej akcji "W marcu jak w garncu" testujemy różnego rodzaju triki kulinarne, które można znaleźć w internecie. Tym razem prowadzący Dzień Dobry TVN sprawdzili, czy łyżka pomaga otworzyć puszkę. Udało się?

Jak otworzyć puszkę z pomocą łyżki?

Na TikToku pojawiło się nagranie, na którym jedna z użytkowniczek platformy dzieli się swoim sposobem na otwieranie puszki. Kobieta wykorzystała do tego łyżkę stołową. Wystarczy wsadzić jej końcówkę w metalowy uchwyt, który znajduje się na wieczku i pociągnąć. - Ma to jedną zaletę, co do tego nie ma najmniejszej wątpliwości, nie obryzgasz się - stwierdził Krzysztof Skórzyński.

Jak prowadzący Dzień Dobry TVN poradzili sobie z tym zadaniem? Dowiecie się tego z powyższego wideo.

Koło smaków. Jak szybko obrać marchewkę?

W kolejnej odsłonie naszej zabawy prowadzący Dzień Dobry TVN przetestują patent na szybkie obieranie marchewki. Na czym on polega? Co będzie im potrzebne? Dowiecie się tego z powyższego nagrania.

Nie oglądałeś Dzień Dobry TVN na antenie? Wszystkie odcinki oraz Dzień Dobry TVN Extra znajdziesz też na Player.pl

Skocz do sklepu TVN!
Skocz do sklepu TVN!

Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady

Zobacz także:

Autor: Katarzyna Oleksik

Źródło zdjęcia głównego: Dzień Dobry TVN

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana
Materiał promocyjny

Serowe arcydzieła na talerzu Andrzeja Polana