Jak zrobić serowo-truskawkowe wariacje z miodem i szparagami, pieczeń rzymską z jajkiem, do zupy botwinkowej i młodego ziemniaka, karpatkę z młodej kapusty, sosu ziemniaczanego i mięsa wieprzowego, a także tort zakochany w czekoladzie i rabarbarze?
Sprawdź, jak zrobić szynkę pieczoną, boczek, który zamienia się w roladę, żeberka koronne z pieczenią rzymską, a także żeberka koronne z kapustą bogatą.
Jak zrobić ciętą tortillę z sosem z pomidorów, papryki i kiełbasy, kołacz z kapustą młodą i sosem z białą kiełbasą, a także hot-pyry z kiełbaską, z sosem?
Jak zrobić gołąbki warzywne w sosie z łopatki wieprzowej, zupę z brukwi, z dużym pulpetem i jajkiem, a także potrawkę z selera, marchewki i ziemniaków?
Co zjeść w Andrzejki? Oto przekąski idealne na przyjęcie andrzejkowe według przepisów Andrzeja Polana. Wśród nich między innymi miska z francuskiego ciasta, gulasz i tort ptysiowy z karmelem. Sprawdź te receptury samodzielnie, we własnej kuchni.
17 czerwca, czyli dzisiaj, na platformie MAX ukaże się premierowy odcinek drugiego sezonu Rodu Smoka. Z tej okazji w kuchni Dzień Dobry TVN prezentujemy przepisy inspirowane serialem.