"Kuchenne rewolucje" w Puławach. 20-latkowie zadłużyli się na 100 tys. zł. Czy Magda Gessler im pomoże?

"Kuchenne rewolucje" w Puławach
Źródło: TVN
"Kuchenne rewolucje" w Puławach
"Kuchenne rewolucje" w Puławach
Dla zdrowego brzuszka - oregano, bazylia i pietruszka
Dla zdrowego brzuszka - oregano, bazylia i pietruszka
Złe i dobrze dobrane duety spożywcze
Złe i dobrze dobrane duety spożywcze
Kasza czy ziemniaki?
Kasza czy ziemniaki?
Co to jest zdrowa przekąska?
Co to jest zdrowa przekąska?
Co nam mówią symbole na opakowaniach?
Co nam mówią symbole na opakowaniach?
Zdrowe grillowanie
Zdrowe grillowanie
Jakie ryby warto jeść?
Jakie ryby warto jeść?
Jak dobrze przechowywać przyprawy, aby były świeże i aromatyczne?
Jak dobrze przechowywać przyprawy, aby były świeże i aromatyczne?
Jak mądrze kupować?
Jak mądrze kupować?
Zdrowe śniadanie
Zdrowe śniadanie
Najbardziej zanieczyszczone warzywa i owoce
Najbardziej zanieczyszczone warzywa i owoce
Magda Gessler ruszyła z misją do położonych nad Wisłą, pięćdziesięciotysięcznych Puław. Nieopodal siedziby pierwszego polskiego Muzeum Narodowego, blisko centrum miasta, znajduje się restauracja Cudnie. Lokal prowadzą zakochani w sobie od pięciu lat dwudziestodwuletnia Karolina i rok starszy od niej Damian. Czy miłość wystarczy, by biznes wypalił?

Magda Gessler i miłość do gastronomii

Magda Gessler od kilkunastu lat znana jest głównie z programu "Kuchenne rewolucje", ale tworzyła także produkcje, takie jak "Sexy kuchnia Magdy Gessler" oraz "Odkrycia Magdy Gessler". Poza tym była jurorką w "MasterChefie". Pojawiła się również gościnnie w serialu TVN "Niania". Nie każdy wie, że gwiazda podkładała głos w kreskówce "Mniam". Całkiem niedawno pojawiła się w show "Starsza pani musi fiknąć" (wraz z synem, Tadeusz Mullerem).

Prowadząc restaurację Gessler zyskiwała coraz większą sławę w warszawskim środowisku gastronomicznym. W 2005 roku wydała książkę "Kuchnia, moja pasja", a w 2007 "Kocham gotować – Magdy Gessler przepis na życie". W 2010 roku zaczęła pisać felietony kulinarne dla czytelników tygodnika "Wprost”, a w 2012 roku także dla "Newsweeka". W 2016 roku restauratorka wypuściła na rynek wyroby mięsne o nazwie Besos. Magda Gessler jest właścicielką i współwłaścicielką wielu restauracji, między innymi: Alle Gloria, Fukier, Zielnik, Polka, cukiernia Słodki Słony.

"Kuchenne rewolucje" w Puławach

Karolina i Damian zadłużyli się na 110 tysięcy złotych. Wszystko po to, by dołączyć do świata gastronomii i otworzyć wymarzony lokal. Niestety, restauracja świeci pustkami, dziennie odwiedza ją średnio pięciu gości. Parze pomaga mama Damiana Aneta, ale i tak co miesiąc trzeba dopłacać do biznesu dwadzieścia tysięcy.

Przez kłopoty finansowe i stres zakochani zaczęli się ze sobą kłócić. Przerażeni wizją krachu i restauracji i związku, poprosili o pomoc Magdę Gessler. Czy znanej restauratorce uda się ocalić ich miłość i gastronomiczny biznes? Jesteśmy serwisem kobiecym i tworzymy dla Was treści związane ze stylem życia. Pamiętamy jednak o sytuacji w Ukrainie. 

Chcesz pomóc? Sprawdź, co możesz zrobić. Pomoc. Informacje. Porady.

Zobacz także:

podziel się:

Pozostałe wiadomości

Jak nosić pierścionki? Podpowiadamy! 
Materiał promocyjny

Jak nosić pierścionki? Podpowiadamy!