dziendobry.tvn.pl
Dobra flora bakteryjna jelit przekłada się na cały nasz organizm. To od niej zależy nasza odporność oraz samopoczucie. Dobrą florę bakteryjną pomagają nam budować kiszonki. Powstają one w wyniku naturalnej fermentacji, kiedy wydziela się kwas mlekowy. W studiu Dzień Dobry TVN gościliśmy dietetyk Justyna Markowska, która zdradziła, że kiszenie wydobywa z warzyw to, co najlepsze. Co to znaczy? I co możemy kisić?
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
dziendobry.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
63
7
Wybrane dla Ciebie

Aneta Kręglicka razem z synem i jego
(więcej)

Klaudia Halejcio jest w ciąży. Aktorka
(więcej)

Agnieszka Dygant jest uważana za jedną z
(więcej)

Madonna to niekwestionowana gwiazda, która
(więcej)
Komentarze
0