dziendobry.tvn.pl
Okazuje się, że ślimaki z Polski, a zwłaszcza ślimaczy kawior, są doceniane w europejskich restauracjach. Jak wygląda cały proces hodowli, zbioru i oczyszczania kawioru? Jak smakuje polski kawior ze ślimaka? I ile kosztuje? W studiu Dzień Dobry TVN o polskim, ślimaczym kawiorze opowiadał ekspert ds. kulinariów Mikołaj Rey.
Źródło: Dzień Dobry TVN |
Autor:
Redakcja Dzień Dobry TVN
dziendobry.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl

zdrowie.tvn.pl
Co sądzisz o tym artykule?
5
0
Wybrane dla Ciebie

Od jakiegoś czasu fani Agnieszki
(więcej)

Media obiegła wspaniała wiadomość. Wieczorem
(więcej)

Marek "Krzykacz" Pawłowski, lubiany uczestnik
(więcej)

Do dramatycznego w skutkach pożaru doszło w
(więcej)
Komentarze
0