Pod koniec maja aktorka - Joanna Jarmołowicz poinformowała swoich fanów, że spodziewa się synka. Ojcem dziecka jest brat Antka Królikowskiego - Jan Królikowski. Teraz aktorka pochwaliła się prezentami, które dostała od swoich przyjaciółek podczas "baby shower".

Zobacz też: Joanna Jarmołowicz w ciąży! Ojcem jest brat Antka Królikowskiego >>>

Joanna Jarmołowicz - poród już wkrótce?

22 maja aktorka poinformowała, że jej synek przyjdzie na świat już za klikanaście tygodni. Zdjęcie z "baby shower" sugeruje, że termin porodu jest już bardzo bliski.

Jak będzie miał na imię syn Joanny Jarmołowicz i Jana Królikowskiego?

Wiemy, że Joanna Jarmołowicz i Jam Królikowski spodziewaja się syna, nie wiemy jeszcze jak planują dać mu na imię. Wszystko wyjaśni się zapewne w ciągu kilku tygodni.

Być może rodzice zdecydują się na jedno z tych imion:

Najczęściej wybierane imiona w 2018 roku >>>

Kim jest Joanna Jarmołowicz?

Joanna Jarmowicz to polska aktorka, grała m.in. w trzech seriach "Planecie Singli" (zagrała Zośkę) czy serialu TVN "Na noże". Na ekranie zadebiutowała w 2013 roku rolą Agaty w filmie "Sandland" Bartłomieja Żmudy. 

Filmografia Joanny Jarmołowicz:

  • 2013: Sandland jako Anita
  • 2014: Radosław II jako Basia
  • 2016: Planeta singli jako Zośka
  • od 2016: Pierwsza miłość jako Marta
  • 2016: Na noże jako Zuza
  • 2017: W rytmie serca jako Agata
  • od 2018: M jak miłość jako Katia
  • 2018: Planeta singli 2 jako Zośka
  • 2019: Miszmasz, czyli kogel-mogel 3 jako policjantka Iwona Ząb
  • 2019: Planeta singli 3 jako Zośka


Co sądzisz o tym artykule?
74
8
Wybrane dla Ciebie
Komentarze
0