Przepisy kulinarne

Jadalne kwiaty. Dzięki nim posiłki są smaczne i piękne

Zofia Zienkiewicz i Agnieszka Cegielska

Zofia Zienkiewicz i Agnieszka Cegielska

Przepisy kulinarne

Jadalne kwiaty. Dzięki nim posiłki są smaczne i piękne

Zofia Zienkiewicz i Agnieszka Cegielska

Zofia Zienkiewicz i Agnieszka Cegielska

Zofia Zienkiewicz jest pionierką uprawy kwiatów jadalnych w Polsce i w tym temacie jest chodzącą encyklopedią. Jakie odmiany hoduje? Ile kosztują? Czy są przebadane? Jakie mają właściwości prozdrowotne? Jakie kwiaty nie są jadalne? Królestwo Pani Zofii zwiedziła prowadząca cykl "Naturalnie!" Agnieszka Cegielska.

Źródło: Dzień Dobry TVN |
Co sądzisz o tym artykule?
0
1
Wybrane dla Ciebie
Komentarze
0